Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tuzlanski kanton drzava !
Zasto poljoprivrednici imaju poticaj? Nije posteno prema drugim poduzetnicima. Otima se od profitabilnih firmi u vidu poreza da bi se dalo neprofitabilnim firmama u vidu poticaja. Gdje tu pravda? Ukinute poticaje svima, jedino tako ce poduzetnici se opredjeliti da se bave poslovima koje su profitabilni.
trazili ste, trazite, trazit cete a dobili ste, dobit cete jednu veliku karu od vlade lopova kao i do sad a i ubuduce...
smanjiti administraciju i para bi bilo za sviju.pola njih bespotrebno sjede i ne trebaju .bolje da se pare ulažu u industrijalizaciju i poljoprivredu.
boli me miloklizni za ove
glasajte i dalje za istu stranku.
Tuzno je ovo za vidjeti jer je i istina donekle.Pozabaviti se ovim ljudima i poljoprivrednicima inace ostajemo i bez te grane