Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte podatak koliko je Košarac dosad bio plaćen budžetskim parama a koliko je uradio konkretnog posla, pa mi ljude plaćamo za nerad oni se zalijepe za fotelje UHU ljepilom i nama sole pamet a milioneri postaju, protesti smjena samo što oni ne reaguju na mirne proteste već se smiju
A da umjesto prodaje glasa 2022 za 20kg brasna, kilu kafe i 5kg secera glas date nekome drugome osim vlasti? Hocete rjesenje problema? Sami ga rjesite jer vas ovi vasi patrioti drze taocima dok vas kupuju za sitne pare...
Ko je ikad vjerovao da je ovaj hemoroid za nešto sposoban? Ovaj je oduvijek za zatvora ali samo je uzrokovao zatvor dodicku uvlačenjem u pakaš.
Joj da vidite kako se u Ceskoj u Moravskom okrugu poticu poljoprivrednici... pa Bosnji bi vilica bila do poda 😂😂😂😂 Hvala ti Ceska domovino moja, sto volis svoj narod, a ne kao Bosna koja mrzi svoj narod i djecu 🇪🇺❤🇨🇿
Košarac je mali iskompleksirani seljačić. Kupio diplome..Mile ga progurao kao i svaka stranka svoje klošare i poltrone. Takva nam je vlast koju biramo. Njemu su bitniji uvoznički lobiji s kojima se lako može dogovoriti. Sramota ko nam je ministar. Bezveznjaković sa tompusom u ustima.
Smjena ovog ublehaša pod hitno
Nema kad od kurvanja
Dosta vise sranja od poljoprivrednika jer su postali nezasiti, a naravno o ministru ne treba ni polemisati koliko je los. Medjutim, ovdje se samo opet igra prego grbace naroda. NEMA VISE TOLIKO IZDVAJANJE NOVCA ZA PODSTICAJE, POKLANJANJE MASINA, SJEMENA, STOKE....DOSTA VISE UCJENJIVANJA.
Ama sta hoce vise i poljoprivrednici, blokadu autoputeva dok ne dobiju astronomske cijene otkupa jer inace sve bacaju u smetljiste umjesto da narodu prodaju po normalnim cijenama. Traze konstantne podsticaje da bi “proizvodili” i izvozili a SVOM narodu ostavljaju smece i,.opet prodaju 10X skuplje. Dosta, neka ne proizvode, a politicari neka uvoze po ovim visokim cijenama ali prvu klasu svega.
Klošarac*
Sta ce biti pa je bosnjo izasao na proteste, gdje bi nam kraj bio da se za sve znamo tako boriti.