Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba vi ulazete tj dajete podsticaje koje zloupotrebljavate uzimanjem procenta od poljoprivrednika, Ujedno, vi isti uvozite abnormalno jer vas podmite lobiji iz uvoza i tako pravite problem svim proizvodjacima pa i poljoprivredi. Ovcari su skoro izumrli, ovo je prva godina da nisam vidio ovcare iz Travnika, nema ih vise. Jabuke su prodavali za 30 kf kilu, a ko ce vam brati kilu za 30 kf? Krompir propada jer je skup gradjanima,a prejeftin uzgajivacu. Vodu uvozite pored nase vode?
svaka čast. vijest za pohvalu. idemo dalje i jače. dajte pozitive malo s komentarima, odma se hvatate za sda, izbornu kampanju itd.
Ljudi, komentatori, dajte kad se nesto dobro desava da jednostavno kažemo "svaka čast" i ništa više.
Vrlo rado bi svi voljeli da samo pisemo svaka cast,da je sve pozitivno...,ali 30 godina zadnjih nas uvjerava u suprotno
Kako god federacija znatno puno ulaze u ekonomiju i poljoprivredu nego manji bh entitet.
predizborna kampanja uranila ove godine ...
Ništa bez državnog nivoa!
Jel to opet, povećanje pa se sredstva predvide a postave se uvjeti koje samo ministrovi šurjaci mogu ispoštovat da dobju poticaj i s njim djele pare? Poljoprivreda nam je sramotna, traktori se 50 godina stari vozaju i krpaju a dosta je zemlje obradivo.