Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dokle vise ovaj narod da bude glup da dozvoli da mu sve propadne nije sve do ovih govana na vlasti vec je i fo naroda sto glasaju za ista govna i syo im dozvoljavaju da sve uniste opameti se glupi narode vec jednom
A ko je Alternativa?
uvijek ista prica koja je alternativa svaka druga opcija je bolja od ove na vlasti ovi na vlasti vladaju pteko 25 i kusur godina veijeme je za promjene vrijeme je da se da sansa drugima da ucine nesto dobro za drzavu a ne samo za sebe
Znate li koja muka i koji rad je potreban da proizvedene litar mlijeka, kg meda, kg povrća ? Kada sve to uradite morate državi dati 20-75% u raznim oblicima....onda vidite na ulici Audi A6 placen 186000 maraka u njemu Fadil Novalic pod rotacijama ide na službeni ručak koji će koštati 1000 maraka a sve plaćeno rukama vrijednih gradjana i radišnih seljaka:( by the Way na tom ručku će Fadil prodati nesto ili privatizirati sto su naši roditelji decenijama stvarali
Na pitanju poljoprivrede padaju maske i patriotizam političara! A poljoprivreda je najbitnija za opstanak i nezavisnost države BiH. Kada sva hrana bude iz uvoza i kada ne bude više ni jednog poljoprivrednika, BiH će ispružiti ruku i reći: Udijelite nam za hranu i lijekove!
Sarajevo je zbog pondera 2.0 ukralo TK milijardu maraka zadnjih 30 godina.
umjesto da objedine što prije republiku srpsku i federaciju pa da ekonomija krene naše se budaletine još uvijek svađaju
Osim podsticaja tu je i preplavljenost trzista stranim proizvodima. Vise ima hrvatskih i srpskih nego domacih proizvoda na policama. Jednom prilikom u Bosni htjela sam kupiti obicnu vodu, negaziranu i bosansku. Jedva nadjoh jednu samo na policama punim flasirane vode i to u Bingu koji kao promovise domace. Domaci bijeli luk isto ne nadjoh nego samo kineski. Obicni poljoprivrednik tu moze samo pokusavati da prezivi prodajom na pijaci. Od drzave moze ocekivati jedino "pomoc" u propadanju.
@All Apologies probaj hercegovačku negaziranu Ledu. Ne može se usporediti ni sa jednim otrovom što toče u Bosni
Svi čemo osjetiti plodove rada vladajučih ovih nacista,dugoročno.
Vidjeh traktor na slici, pa rekoh da nije opet oluja!
Neka se izdvaja za aerodrom. Mljekari neka idu Wizz Air-om ako im se ne sviđa ovdje.
Glasali smo tako, većim dijelom, sad nam je trpiti, ima popravni iduće dodine, pa opet za dvije. Ako hoćemo mijenjati stanje, moramo mijenjati vlast.
Nabili su nerealno visoke poreze da bi nam administracija opstala dok oni koji zarađuju svojim znojem konkretno, služe kao krava muzara. Naš standard i kupovna moć je jednostavno puno manja od ovoga što sad imamo. Poljoprivrednik takođe mora imati neku garanciju za opstanak kao što i političar svaki mjesec dobije platu.
.ebes ti te famozne poljprivrednike koji samo kmece i traze novac i poticaje a sve im skuplje nego uvozno ... nasu gamad treba naucitj prvo kako se radi i prozvodi a Drzava mora povlaciti sredstva iz EU fondova i bez obzira na sve daju se veliki novci u te svrhe i sta mi imamo, imamo cijene vece nego uvozne jer je fol domace, pa domace je i uvozno pa ne mozes se za jedbu godinu obogatiti ...
Pa sta ocekivat kad za iste glasa vecina, ili ne izlazi na izbore nikako... sve ce propast ...
Na zalost tako je. Ovo mogu iz prve ruke da posvjedocim jer su i kod nas jedinu mljekaru koja je otkupljivala mlijeko od lokanog stanovnistva za 40 do 45 feninga po litru zatvorili. Ljudi su masovno rasprodali svoje krave a ostavili jednu ili dvije za svoje potrebe. Bravo za uhljebe svih boja koji misle da je bolje uvesti drugorazredne proizvode za prehranu populacije a unistiti nasu zdravu i prirodnu proizvodnju istih.
...kancelarija i izmisljenih poslova sve vise.
Sve je 100% tocno a niko od nadleznih i vodecih u ovoj drzavi nisto ne poduzima.Koliko mi se cini da na drzavnoj razini i nemamo ministarstvo poljoprivrede.