Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji RPG-ovi trenutno na tržištu ali i mine i projektile za iste
Za afričku sirotinju. Ovo rusko smeće je 70 godina stara i zaostala tehnologija
Dodiče… Otcjepi seee, Otcjepi seee
Ovo nemoze nista Vihoru i Despotu,
Kasne li plate? Pitam za druga
Fadile najbolji premijeru do sada, hvala ti sto si poveco plate i penzije nekoliko puta do sada. Sjecamo se kad je Niksic bio, sve je kasnilo, ne ponovilo se vise nikad ono sa Niksicem.
Bravo Fadile.
Fadil I njegovi ušli u vlasničku strukturu, treba podići vrijednost kompanije subvencijama(našim parama) i prodati strancima, a “tajkuni” profitiraju! Uhodanam šema za pljačku preostale vrijedne imovine građana!
ma nema ludilo
Ja vijesti i namjestaja! 167.000 km : 255 zaposlenih = 655 km. Ako oduzmes troskove proizvodnje, radnici ce dobiti, da ne kazem sta. Jadne li su familije tih radnika:-(
Karime sine gdje ti ideš u školu?
Nek vam samo ne pomažu kao što su Zraku pomagali...
Moze li ovo sta onom Despotu
I vihoru
Dobit ko malo jaca cevabdzinca
Fadil najbolji premijer ikada
Ma frljo je sil to ti matereti? Nista ne diraj da sta ne sjebes!
Valja nama i ovo. Prošli put nismo imali ništa, pa opet za par godina pregazili neprijatelje. RPG i srce neustrašivog Bošnjaka je penicilin za sve.
jesu guzice obrisane jeli mješalica oprana , Gutten Nacht majne yugoslawishe bruder.
Za nedaj Bože to je to gledaj sad minusa oni bi neka ih goloruki evo vam moj mlin od kahve u gaćama hahahaha.
Koji je glypan dopustio Fadilu da dira oružje i bude blizu istome? Kakav je smotan mogao je ubit koga.
Fadil je se dokazao u ratu kao veliki borcina, dok si ti jedan mali mis za tastaturom.
Zrak se mora spasiti i ne dozvoliti uzepejcima da se docepaju icega od ovoga. Riješit se izdajnika iz trojke i mirni smo. Zemlja nam je geografski kao svicarska idealna za gerilu, ovde tenkovi i druga vida me znace nista, malo lagano, lako prenosivo oruzje je majka za BiH i odlucnost boraca.