Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveće kompanije u i BiH su SDA i SNSD,to su jedini istinski giganti
I vjerske zajednice koji kesa obrnu da i bog ne zna koliko.
Zeljeznice sa 3000 uhljeba. Majko mila da mi je da vidim kako li njihov radni dan izgleda? I sta li njih 3000 to toliko vazno rade??
4958 zaposlenih u šumamama republike šumske, svaka cast!
Sve proizvodnja do proizvodnje.
Jerbo uposlenike, švercom se zarade milijarde.. Tipa HIFA OIL 33 radnika a 300 miliona prometa.. O čemu pričamo :D
Dodik je razvalio ekonomski RS , federacija koliko toliko preživljava zahvaljujući dijaspori i naglom razvoju turizma , danas čitam oko 7500 ljudi iz RS dolazi raditi u Federaciju plus oni sto rade na crno , Dodik ih u crno zavio , zato je sva ova frka oko deklaracije da Dodik prikrije svoju ekonomsku propast ,
jel realno ovo da eletroprivreda ima skoro ko bingo zaposlenih?
Bingo primi radnika, potpise ugovor na sest mjeseci, pa ga produzuje opet na sest mjeseci, i tako redom. Zasto? Zato sto koristi drzavna i federalna sredstva za zaposljavanje, tzv podsticaje, gdje drzava privatniku daje iznos penzionog i zdravstvenog osiguranja za radnika a privatnik placa samo neto platu. Na taj nacin je Bingo zgrnuo milione...
Telekom sve porodica
Ovi ih sumarije su svi na drvofixu 😁😁
Jel se broje i oni sto su u penziji al imaju ugovor o djelu.
1991. željezara Zenica je imala 12.000 zaposlenih.
@redevil hoćeš reći da ih je bilo jedno 10000 viška...
Zeljeznice FBiH preko 3000 zaposlenih, 3 voza dnevno prodju
Struktura katastrofalna, giganti su zapravo uhljebi a u razvijenim drzavama velike firme uposle cca 50 ili 60% od ukupne radne snage. Ovdje top 10 firmi ne obuhvata ni 10% ? Usitnjena privreda ?
BosanaccekaVizu Sve ove drzavne firme treba privatizirati onda ne bi bilo uhljeba ni korupcije.Ali opet to tebi ne odgovora jer si komunjara i jugobalija .Sada ces me okriviti da sam "SDA bot".
SDA.
A gdje je Konzum?