Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kojij e ovo put da pisete i slikate most?
ovo je klixe najzahtjevniji projekat u hercegovini ali trenutno...Tunel Prenj niste racunali?
Mogli su dodati da je trenutno u jednom komadu oko 300m mosta 147m i 2X po 73m
Autoput kroz BiH (Koridor 5c) se počeo graditi 1998. godine i onda neki novinarčić / pavijan ima obraza toliko biti nečiji poltron, pa napisati da je nešto impozantno što se gradi već 23 godine. Bože sačuvaj...
nestade najljepša riječna dolina u evropi dok si rekao zagrebački-projektni-biro
joj jest vas voloder podmazo fino, članci svakog dana haman
samo da ga ne obori vjetar, nasi inzinjeri zaboravili zeljezo ugradit
Mrsavi ovi stubovi samo manji zemljotres ode sve u pm
Kako se neka građevina može zvati mostom. A NIJE ni završena! Idioti!
Jes mi nesto kinez pravi most aaa
Koliko su AUTOCESTE platile ovaj ČLANAK !!! U hrvatskoj KINESKA firma završila tehnički mnogo zahtjevniju izgradnju PELJEŠKOG MOSTA za dvije godine !!!
U Crnoj Gori će sad početkom Jula da se otvori autoput sa trećim najvišim vijaduktom Evrope, most "Moračica". Skoro 200m visine. Lijep je i ovaj most u Hercegovini.
lijep je arslanagića most preko trebišnjice, ili star, naravno, lijep je most kod nevesinja preko zalomke, itd. ali ova arm.-betonska skalamerija u ljepoti ovog neretvanskog kraškog okruženja nije da nije lijep nego je nakaženje milenija.
Završit će ga do 2050 te
Autoput za 145 godina, zalosno zaistasta radite stoko jedna jel Vas stid vise ljudi za godinu naprave sto vi necete ni za 145
Dosadni ste više. Svake sedmice ista priča, isto ko da sedmično se spoji od jednog stuba do drugog, a ustvari sve iste slike.
Najbolja federalna vlada na celu s Fadilom Novalicem
Yeb. Te on u stau
Stani ba, most još nije napravljen. Izgrađen je samo dio, kakav crni raspon?
Trebao biti gotov 2012 godine, nema smisla faliti necim gdje su rokovi probijeni vise od 10 godina.