Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako su kinezi počinjali u 19. vijeku, tek sad vidim koliko smo zaostali
Nismo zaostali, naprotiv! Kinezi nisu imali nad glavama kemtrejlse (chemtrails) nakon NATO ilegalnih preleta...
Jesi vidio pretovara jedan brodic jedan radnik jedan kamion i jedan viljuskar dvije dizalice sa kojih vise dvije gume i 4 kontejnera.Postavi 20 slika da bas vidimo kako luka radi šine od voza zahrđale ali zato obavezno slika nekog pit bulla sa drzavnih jasli.On u kravati i tako to.Gdje mi zivimo.
Sramotno
Dizalica koja dize 20 tona istovara 4 gume60 kg oduševljen sam
To će se sigurno prodati Kinezima. Oni svaku luku kupuju. Samo daj.
Daj ba vi sa državnog nivoa šta se pravite ludi prepoznajte taj problem i izgradite taj terminal da se ima šta stavljati pod hipoteku za rs zaduženja.
To nije eresovo
štaš modernizirat ako svakako nema prometa
Na slici se vidi da posao cvjeta😅😂😂
Bjezi odo Warzonea igrat
imam naiaci broi kommiA
tu ti sine kokain ide ko halva
Napakon nešto došlo uglavu.
još koristite titinu infrastrukturu stoko nesposobna, znate samo ukrasti.
Cuj pih, valjda u Republici Srpskoj
Niti pih niti gc nego bd
Djeca nam se smiju, moj Reufe
20miliona, 160 dana godišnje plovnost, 60 zaposlenih, prihodi zadnje 4 godine 1.2miliona godisnje, odrzavanje, place, pola prihoda, znaci refa za 40 godina, ako se ne zatvori i stecaj ne proglesi prije, jer nakon umpupavanja 20m eto jos 50 zaposlenih