Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja vec naveliko kupujem Arix Tenzo svaka cast i samo naprijed ako mi nepoguramo jedni druge medjusobno nece nas pogurati niko drugi osim sto nas mogu dodatno opljackati.
Arix Tenzo EXTRA prašak,ma perfektan,kupujem redovno, takođe tečni deterdženti za sanitarije i wc super. KUPUJMO DOMAĆE
@MukiSupersve super nadam se samo da ce korigovati cijenu malo jer ipak kad gledaš neki naši proizvodi su skuplji od uvoznog sto je žalosno a svi znamo kakva je kupovina moć u BiH
Nije suplja majke mi ni neka patriotska reklama , ali od kada kupujem Tenzo pere brale 10 x bolje nego ona stranjska smeca , pogotovo oni neki Bonux-i , Dueli itd.. komotno pod ruku sa FAKS-om . Svaka vam vala cast kad ste se uspjeli izboriti nakon sto su vam lopovi pokusali prodati firmu . Respect i nastavljam biti vjerni kupac ..
Pere bolje jer jos uvijek koristi hemikalije koje su u EU zabranjene jer ugrozavaju okolis. Na zalost iz istih razloga ovi proizvodi se ne mogu izvoziti.
samo naprijed
Ja se kupo sa ovim,jak je
Kakva je ba ovo slika. Isto horor film kakav....
Vuce na onaj film "SAW"
Svaka čast diti, ponos BiH Ali čuj novinara... mašina porjeklom iz Njemačke?!?! Šta preci te mašine su iz njemačke ili šta?
bilo bi dobro da počnete proizvoditi deterdžent za pranje suđa u prilici kocke za pranje
Uveliko ditini proizvodi u mojoj kuci! Naprijed 387 :)
Kupujmo domace!
Ja ne znam je li ovo najbolja fotografija sto se mogla napraviti u fabrici, ali ako je ovo fabrika onda je prilicno jadno. Mada, bolje ista nego nista.
Ako ovo lici na fabriku ja sam onda tetka japanskog cara Hirohita. Zatvarajte to
@@mko U Dodiklandu sam kladionice i vlada rade.
@@mko srpska ima najveci rast BDP-a u regionu u 2015 godini..ete toliko
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bravo kupujmo domace
...od euforije do 4 komentara. ko ja računo na balkance...