Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja kad krenem s biciklom babi po cigare niz vratnik,nema veceg adrenalina..kocnice u drugom planu,barem za ovu godinu!
Glavna zabava turista su oni dikani u RS kafezu
samo nek se pravi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemojte kritikovat i ovo ljudi, svako ulaganje pa makar i u ove privatne svrhe je dobro. Ovo nije jedini projekat bit će ih desetine-stotine , aBd, samo nemojte crnjčiti.
ma jok, bolje sve popljuvati... nekad fkt ne mogu da vjerujem u šta se pretvaramo.
svi sada kude, a bit' će poslije drago otići zabaviti se ... ja Bgm ja jedva čekam! :D povescu i myMM da se ljuljamo :D
mhm ....(talasam obrvama) :D
hahahaha cek da talasamo zajedno :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
NASELJAVANJE TURAKA, ARAPA, IZBJZGLICA KOJE SE ZELE RIJESITI ARAPSKE ZEMLJE, NIJE BITNO, ZAHTJEVA REFERENDUM BOSNJACKOG NARODA. TO JEDINO PRIHVATITI I ODLUCITI MOZE BOSNJACKI NAROD, A NE IZETBEGOVICI KURVINI SRBIJANSKI SINOVI!
Najveću površinu resorta će pokrivati privatne parcele sa kućama koje ćemoći primiti preko 2.300 stanovnika
sarajevo šeriat park
I naravno alkohol zabranjen za obicne mumine-jedino ako ste princ iz kolijevke islama mozes prevozit kokain i derat slugu u guzicu (po serijatu za obicne mumine kazne su; 1 kamenovanje , 2 bacanje s zgrade) ;
Wow ludila jest mi drago...
Wow ludila jest mi drago...
Mamipara hahahah
Najveću površinu resorta će pokrivati privatne parcele sa kućama koje ćemoći primiti preko 2.300 stanovnika
Najveću površinu resorta će pokrivati privatne parcele sa kućama koje ćemoći primiti preko 2.300 stanovnika
Najveću površinu resorta će pokrivati privatne parcele sa kućama koje ćemoći primiti preko 2.300 stanovnika
Sarajevo South Park.
pa kad mi ne znamo iskoristiti ovo sto imamo nek bar arapi znaju...
Evo procitah komentare i dodje mi da placem. Koji jad i cemer i koja kolicina frustracije pa to je upravo nevjerovatno.
Ovo je postalo zabrinjavajuce!? Ko uopste daje zapravo pojedincima da prodaju zemlju Arapima? Objekti se grade na najatraktivnijm lokacijama,uz to jos u zonama koje su jako bitne za snabdijevanje vode.Kakvi sporotvi, kakvi bakraci, sta ima od toga siromasni Bosnjo!? Arapi sigurno ali polako uzimaju ono malo zemlje koje nam je ostalo, i to sve zbog pohlepe pojedinaca, koji su se dobro ugradili u sve ove kvazi investicije!
Nedavno smo vec prisustvovali sumo hrvanju između Alijinog malog i Tornjaka.
BAKIR I ONA NJEGOVA KURVA PRODAJU FILDJAN KOJEG MU CACA IZDAJNIK NIJE POKLONIO CETNICIMA I USTASAMA! POKLONILI 76% CETNICIMA I USTASAMA A OSTATAK PRODAJU ARAPIMA ZA IZBJEGLICE KOJE NE ZELE U SVOJIM ZEMLJAMA!
_"Konceptualnim rješavanjem sportova po grupama vođeno je računa da se ne ugrozi okoliš u smislu zaštite zraka i vodotoka. Primijenjene su i mjere zaštite od buke. Sredinom 2016. godine, prema prognozama investitora, adrenalin park u Crepljanima će ugostiti prve korisnike, saopćeno je iz Općine Hadžići." Kakva igra riječi? Konceptualnim razvojem sportova?! Ovdje je najmanje riječ o sportovima. Grade se zgrade i te zgrade neće zjapiti prazne. Za zgrade je potrebna infrastruktura, a znamo odlično kakvo nam je stanje sa vodom. Vodoprivredna zona nije zaštičena, ne može biti zaštičena jer se gradnjom objekata iscrpljuje voda. Ovdje je puno objekata. Sarajevo, pozdravi se sa vodom! I fino, investitor je opet Arap. Opet se naša zemlja prodaje strancima. http://bizreg.pravosudje.ba/pls/apex/f?p=183:21:1586564214519396::NO::
Dalje, ovo će biti naselje zatvorenog tipa samo za Arape. Crpit će našu vodu? Naselje će imati tri bazena? _" Hydro Control doo je potpisao ugovor o vršenju stručnog nadzora nad izvođenjem radova na izgradnji resort naselja Crepljani „Lokve“ u Hadžićima, čiji je investitor Rawasi Real Estate (Jeddah, Saudi Arabia). Najveću površinu resorta će pokrivati privatne parcele sa kućama koje ćemoći primiti preko 2.300 stanovnika. Centralna i najveća zona javnog prostora je pejzažna cjelina sa tri vještačka jezera. Jezera će biti medjusobno povezana kanalima. Od ostalih sadržaja u naselju će se nalaziti Centralna džamija, City centar, Zatvoreni bazen, Hotel (četiri zvjezdice), Upravno-administrativna zgrada, Supermarket, Kućica za čuvare, Kafeterija/caffe/ slastičarna i Mini-market. Početak radova je 06.03.2015. godine dok se završetak radova I faze infrastrukture planira za 06.11.2015. godine. Javni prostor čini zona za sport koja obuhvata sportske terene za tenis i mali nogomet, zatvoreni i otvoreni bazen, džamiju i restoran." http://www.hydrocontrol.ba/index.php/en/news/89-lokve
@silent lady Puno ste se napisali i citirali al' čemu sve to kad niste u pravu, jer ovaj park neće biti samo za Arape nego i za sve ostale, a što se tiče vodosnadbjevanja ima vode na tom lokalitetu za 7 ovakvih parkova.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)