{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Počela gradnja adrenalin parka "Sarajevo Fun Park"

30.10.2015. u 13:21
0
100
Počela gradnja adrenalin parka "Sarajevo Fun Park"
0
Na lokalitetu Crepljani u Hadžićima uveliko traju radovi na izgradnji apartmanskog naselja i adrenalin parka pod nazivom "Sarajevo Fun Park".
Investitor projekta "Rawasi Real Estate" d.o.o Sarajevo kvalitetnim sportsko-rekreativnim sadržajima u prekrasnom prirodnom ambijentu podno planine Igman želi privući i ugostiti strane i domaće turiste.

Općina Hadžići je za ovaj projekat u skladu sa zakonskim propisima izdala odgovarajuću dokumentaciju i radovi su trenutno u poodmakloj fazi.

Adrenalin park kao sportsko-rekreativni turistički kompleks nudit će slijedeće sadržaje: zorbing staze sa popratnim elementima, dječije igralište, aerotrim-spinroller, umjetne staze za penjanje, viteško mačevanje, sumo hrvanje i trampolin, malu plantažu voća i povrća, mini golf, karting staze,zip line, zračne staze i mreže, biciklističke staze sa preprekama, paintball teren, staze za motore...

Konceptualnim rješavanjem sportova po grupama vođeno je računa da se ne ugrozi okoliš u smislu zaštite zraka i vodotoka. Primijenjene su i mjere zaštite od buke. Sredinom 2016. godine, prema prognozama investitora, adrenalin park u Crepljanima će ugostiti prve korisnike, saopćeno je iz Općine Hadžići.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: