Komentari (250)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sve mislio taj alvarez neko novo pojačanje dinama hehehe :)
treba mamić preuzeti ovaj agrokor, da pomogne tu bijedu malo hehehe :)
Ja od juna prosle godine nisam usao u Konzum... to im je samo sto se mene tice bar - 1200KM 😀😀😀 nek ih spasi gospodja Kitarevic...poznata "prijateljica" Bosne
@BHRealnost3 Jesu li ovo oni rekli na hrvatskom jeziku,,, ja ih nista ne razumijem?!!
@BHRealnost3 Mozda je Konzumu u BiH pao promet kako je "25.000 islamista" otislo na Sirijsko ratiste kako kaze hrvatska premijerka Kitarevic?!?!
Smrc,smrc, evo bas cu sad kupovati u agrokoru da spasim milijardera Todorica
Konzum je zavalio dobavljače u BiH za njamanje 250 miliona KM ! Kriza se prelila, prije će nakonm 20 godina ljubljanak banka vratit pare Bih štedišama neg Ivica BiH :)) Dodik je u Bih opuhao 250 miliona iz banaka tako da su Srbi i Hrvati u BiH glede krađe POPTUNO KONSTUITUTIVNO RAVNOPRAVNI !
Sjoo kad sad Bingo preuzme Agrokor hahaha
Sta je vec naucio hrvatski pa to izjaavljuje
Konzum je u svoju poslovnu politiku U BIH debelo ugradio predrasudu da su Bosanci glupi. E zajebali su se.
Bosanci se prave glupi, a ti su najpamentiji :D
@Glupan98 TIHA VODA BREGOVE VALJA :D PA TI GLEDAJ U MOJ CAPS LOCK HAhahahahaa
sad cu otic' i kupit veliko pakovanje violetinog papira za kenjazu. i to onaj najskuplji 6,90
MA JA BOLAN ONI JAMILI PARE U SVOJE DZEPOVE I MENE ZOVE DA SPASAJEM KONZUM, HURCINA TI JARO NECE DA MOZE OD MENE NEMA POMOCI.
Konzum treba da propane .Firma koja ne moze opstati na trzistu treba i mora propasti to je cista logika trzisne ekonomije .Ni jednu firmu ne treba spasavati , to je samo razvlacenje vremena .
toliko o ublehi zvanoj slobodna trgovina, svetost i jednaskost privatnog vlasništva, i kapitalizmu uopšte.. uvijek dođemo do onoga da su neki ipak jednakiji od drugih
Plenković i Alvarez nakon sastanka: "Građani, kupujte od Agrokora, spasimo ga zajedno" i omogućimo mu da nas opljačka za još koju milijardicu eura.
Samo Bingo , Robot , Amko samo domace dojite ga fasisti kockasti ...
Jel ovaj Alvarez onaj sto je pokrao mjenjacnicu na El Idzi:))
Ovaj Alvarez da nešto zna,bio bi I,a ne III.
Dok nismo imali uvrede iz Hrvatske na račun naše zemlje i naroda, ja sam izbjegavao kupovati srbijanske proizvode, a kupovao neke hrvatske. Otkad smo postali ekstremisti, teroristi i prijetnja po hrvatsku sigurnost, i teritorij za federalizaciju, ja u nedostatku domaćeg proizvoda kupim i srbijanski, a hrvatski ne ni da je u zlatni omot upakovan. Eto to je cijena nepoštivanja susjeda, naroda, identiteta, suvereniteta.... i nek Hrvatima sad objasne zašto to rade i zašto propadaju.
A šta je sa HDZ koji je omogućio da nastane ovakav AGROKOR i dopustio da se toliko zaduži ! Agrokor je redovno davao donacije HDZ ! Ovo nije spašavanje firme ! Građani kupujte u KONZUMU da bi spasili HDZ !