Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....a ostali?
Svih 14 klijenata BBI banke mora da su presretni.
BBI (Banka Bakira Izetbegovića)..
IMAL KAKVOG POSLA KOD VAS, AL REGULARNO PREKO KONKURSA?
Samo cekam dan kad ove SDAovce maknu iz BH Telecoma, cijede ovaj napaceni narod, a nista ne rade
A kako to da je BH Telecom najuspjesnija firma u BH kad nista ne rade?
De vi nama uvedite liberalizaciju telekom tržista u BiH pa da ja kao krajnji korisnik mogu da koristim usluge bilo kojeg telekom operatera, pa se vi izmedjuse ganjajte sa cijenama.. Drugim rijecima hocu reci, vrijeme je SDA vrati državnu infrastrukturu državi, a ne da BH Telecom kao najskuplja kompanija u Evropi, cijedi ovaj napaceni narod!!! Dovoljno je reci da smo posljednji u Evropi dobili FLAT internet, i to ne pravi, nego na FAIR osnovi .. Treba gledati istini u oci, a ne uvoditi i hvaliti se kojekakvim glupostima..
Cool, sad mogu i preko SMS-a kasnit sa plaćanjem računa.
Baš je to super. Ako ti ukradem tvoj mobitel, moći ću obavljati skupocjene i dugotrajne pozive na drugi kraj planete, a sve ti garant plaćaš :) Dalje, ako otputujem daleko (kad budem u romingu) odgovaraću na sve pozive, o tvom trošku :)
..... i ako ti je još mobilni telefon na pretplati (da mogu da obavljam skupocjene i dugotrajne razgovore) ima da te pretvorim u prosjaka .... ... kako ono peva Lepa Brena u stilu, citiram: HEJ ŠEKI ŠEKI TAKO TI ALAHA, DOVEŠĆU TE DO PROSJAČKOG ŠTAPA :)
U državi u kojoj ti prilikom registracije kažu da nisi platio kaznu koju si platio. Gdje ti stigne opomena za račun koji si platio prije godinu itd. ,plaćati bilo šta elektronski nije baš pametno.
svaki put kada platite račun putem sms-a dobijete povratnu poruku od Tihića da ste platili račun.