Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je firma 3 lica? Kakve federacije Republika BiH. Evo u francuskoj, zakljucali bivseg predsjednika. Pa nije Niksic, Karic, Kadic i ostala ekipa zesca od Sarkia? Polako, ali siher!
.......e sada neka vide da se ne može sa sindikatima dogovarati sa figom u džepu...... i na kraju će sve to da plate............
S obzirom kakvi kriminalci poput Nikšića i Lijanovića sjede u federalnoj vladi dobro ikako i imamo naftne terminale
BiH je bez HR m r t v a !!!
Sad će turski brodovi da to nabrzinu riješe.
Neregulisani odnosi i nadležnosti, sve je to pometnja jer Neum umišlja da je Cro, a ne BiH, Cro se ponaša kao da je njihov a ne vodi računa o njemu i tako krug. Ispašta naravno privreda Bih, čija bi drugo.
Upravo tako, moraju shvatiti sta rade, jer na ovaj nacin stete sebi kao i BiH...
........a kakve to interese i firme ima hr otvorene u neumu?..............