Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da bi se ovaj tekst ispravno razumio potrebno je uporediti snizenja kod nas i okolnim zemljama recimo mediji u hrvatskoj su bas danas objavili da je pad cijena benzina kod njih u mjesec dana bio toliki da je usteda na rezervoaru 40 kuna tj oko 10 maraka kod nas je to 10 kurcevih feninga za mjesec dana tj oko 5 maraka po rezervoaru nakon ove male uporedbe u mogucnosti smo da drugacijim ocima pogledamo nase naftase i obratimo im se biranim rijecima u kojima spominjemo mater i ostalu familiju
Ne želim da branim nekoga ali iz razloga niže cijene benzina u BiH, ako računamo da se cijene u HR i BiH snižuji za isti procenat, onda je logično da ušteda na rezervoaru bude niža u BiH... Toliko od mene :-)
Matematika :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hvala govnima .... !!!
Serem Vam se na pet feninga lopovcine, a kad treba poskupiti nije problem ekspresno za deset fela dignuti cijenu... MRS STOKO !!!
Sutite, cuo sam u Srbiji da je benzin 2,55KM kad se dinari pretvore. A plate su im iste. Jedino sto im je nezaposlenost manja duplo nego kod nas.
Za šaku feninga
Obavijestite onog GLADEŽA iz HIFE !!!! Taj što bi posr'o,to bi pojeo... GLADEŽ svoje vrste !!!!!!!!!!!! Daj daj daj samo anamo njemu daj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vi pricate o drugom padu goriva a ja jos ni prvi pad nisam vidio jbg :/
Uuuu, jbt, bankrotiraće Ahmetlići
Ne kazem da automobil nije potreban,,ali bar kod nas ga ima svaka oplutra--toliko je to ljeno da bi s autom htjelo uci u wc i parkirat ga u spavacu,,treba cjenu goriva stavit na 5 km
Najbolji komentar kojim sam procitao za duzi vremenski period! Svaka cast! Sama sustina problema sa prekobrojnim automobilima, nekulturi voznje i parkiranja! Apsolutno se slaze sa tobom, podici akcize goriva, podici osiguranje i registraciju vozila! Najbolje bi bilo kada bi moglo kako dzabe gorivo, parking i sve ostalo!
polaHko...dok potrose zalihe kupljene po visoj cijeni :))))))
Zato ce oni nama sve ovo nadoknaditi kad krene poskupljivati gorivo
Puno su smanjili. Poslijepodne će povećati pola marke. Mogu šta hoće, ko to prati u ovoj ludari.
Bit će gorivo kao i 2000-te godine. Dizel 1.20KM. Ne znam odakle će narod točit i sa čim? Penzije kasne, plate po 400-500KM..pišaš krv kod privatnika
mafija
1. Prosli put kada je klix objavio snizenje cijena benzina, taj isti benzin je imao istu cijenu na pumpama, odnosno 2.06 :) 2. Neki dan sam isao u Stanisice, kod njih je benzin bio 1,93, a na jednoj i 1.89 KM Tako, da veze mi necemo imati koliko taj benzin treba da bude, sve dok ne budemo imali ozbiljan portal, sa ozbiljnim novinarima, koji ce se baviti istrazivanjem i pravim novinarstvom!
kod mene su benzin i dizel već mjesecima 1.90 a lpg 0.70.
svaki fening za lijeka potrosili svaki od pumpadzija ,kada treba sniziti cjene ,nocima ne spavaju ako samnje za par feninga , kada treba povecati povecanje je momentalno .Ako ima Boga stici ce vas ,niste jaci od njega upamtite.
neće ovo na dobro......da kod nas cijene prate svjetske trendove :)
Stoka gladna!!