Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba mu 1000 duluma zemlje da zaposli 20 radnika...svašta!?
Iskoristavaju radnu snagu, primaju zapislenike preko agencije za posredovanje u zapošljavanju Worker, bez prijave na ime firme Kemprom... ,a radnike drze na taj način i par godina, naravno ko izdrži i toliko. Dakle bez osiguranja... hajmo INSPEKTORI.
U Penny supermarketu u Velešićima su smotani da te Bog sačuva. Jedna ili dvije kase otvorene ("brza kasa" postoji, ali nikad ne radi), navali se neka babuskara sa kolicima punim do vrha i svi iza nje čekaju sat vremena, a nigdje poslovođe da kaže "otvorite još koju kasu". U Konzumu je to sto puta bolje riješeno
Neka je i tristo puta bolje, al nedam svoje! Ili si podrumas ili 5-ta kolona, biraj?
@Hrastovi II Slažem se! Ali: UVIJEK se najviše DOMAĆIH proizvoda moglo naći u bivšem Mercatoru, više nego i u Amki, Bingu, i svim drugim lancima. Odem u Bingo - počeli su sada sa vlastitim programom smrznutog povrća, ALI POD SVOJOM FIRMOM PRODAJU POVRĆE NA KOME PIŠE "proizvedeno u Srbiji". E, srpsko ništa neću uzeti pa da ga i džabe daju!!! A ponuda Jami smrznutog povrća i ostalog je stoput bolja u Konzumu nego u Bingu i Penny-ju?!
samo bingo i jako rijetko konzum u penny supermarketima ne kupujem radi diskriminacije (nema klempe)
raja ne kontaju diskriminaciju, imas moj like!
@Hrastovi II hvala drug, sarajevo je glavni grad svih nas koji zivimo u BiH samim tim niko ne bi trebao biti diskriminisan
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Penny Penny Penny