Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi iz sarajeva samo da im je kako mukte i bez pdv-a, a ubili bi čovjeka za 5 feninga
Robu od 380 eura platio sam preko 1500 KM. PDV u zemlji prodavaca, pa prevoz, pa carina na tu vrijesnost pa jos PDV na vec oporezovanu robu. Dabogda crkli!
Ako nisi bio upoznat s tim prije naručivanja, onda si sam kriv što si glup
baš si glupan
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hebem ja bh posti sve prvo placamo 1.80 Km kad stigne posta bespotrebno jer prilikom kuplje platim postarinu a kao drugo sad jos nekakav PDV.
ne platiš poštarinu prilikom naručivanja, ne laži, ima opcija free i svi je koriste i onda plaču za 1,80 km, a tome se zahvali klošarima koji su varali prodavce pa su zahtjevali potpis prilikom uručivanje pošiljke
Ovo je EU uvela da bi što više spriječila kupovina jeftine robe iz Kine. Nadam se da će kinezi sve više početi otvarati skladišta po EU da bi izbjegli ovu glupost.
a iel skuplja sad tarifa ako posaljemo brasno koe samo asocira na teske narkotike
Ehh, kupac uvijek placa PDV, ili mu se dodatno naplati ili se uracuna u cijenu. Prodavac nikada ne placa PDV za prodanu robu
plaća pdv kad nabavlja robu, genije.
Ee glupsone moj, pa taj PDV proslijedi kroz cijenu kupcu i to poslije svoje marze. PDV placa uvijek potrosac
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad sad krenemo slati poklone u EU 😂😂😂 I znanim i neznanim 😂😂😂😂😂