Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zašto bi bilo ko imao ikakve poticaje? Mogu li vlasnici zanatskih radnji dobiti poticaje? Mogu li pekari dobiti poticaj? Gdje su poticaji za maline, gdje su maline? Gdje su donirane krave i ovce? Hitno treba ukinuti sve poticaje, to je kod nas izmišljeno da se zavrti među svojom rajom, a pošteni poljoprivrenici dobiju mrvice.
@WillyWonka Upravo tako . Radi , proizvedi , prodaj ,zaradi . Sve je do tebe .
@WillyWonka: nisi u pravu. ne znam da li su ovi tipovi prevaranti ili ne, ali drzava mora opcenito pomagati pcelarima, jer bez pcela koji oplodjavaju cvijece i biljke nema ni naseg zivota. (med i nije toliko bitan.) zbog pesticida, krcenja suma, bolesti, itd. pcela je sve manje i manje ...
nabavite maske za pčelice ! :(
Medenii ...treba vam podsticaj u šećeru ...koje ste vi mutikaše hebo Stojana iz Porobdžija
pcele najkorisnija bica na planeti zemlji treba ih dobro cuvat