Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je kojim slučajem gospodin Selim Bešlagić, jedna ljudska gromada, bio predsjednik BiH umjesto Bakira, bili bi puno bolja i poželjnija država nego što smo postali u zadnjih 20 godina...
@gooUser1585840458 Ne može. Nema adekvatno prezime :)
Da je Tuzla u nemilosti Sarajeva i Federalne vlade pa vijeća ministara najbolje pokazuje saobraćajna izolacija. O autoputu Žepče- Tuzla- Brčko više niko i ne govori. O mogućnosti da se izgradi nekih 45 kilometara brze ceste Šićki Brod- Doboj i tako deblokira region stidljivo govore samo ekonomisti. Prepušteni sami sebi.
Kupanje s maskama,bez sunčanja,kao i u Francuskoj.
Jedan od,,najnormalnijih gradova u BiH.. Lani sam sa ženom i sin sa svojom familijom bili gosti..kupali se ljepota( muzika higijena,objekata,čistoča kako vode tako i komplet plaže..Naveče,,urnebes..svugdje veselo,,muzika graja..sve OK. Klopa domača na nivou...Hvala Tuzla..Sarajevo za Vama debelo kasni...
@fbUser1586214898 Sarajevo mora nesto organizovati na miljacki..
cijela tuzla sarajlijama muda muzla.
Puštajte ljude da se kupaju bolan...zaje*i distancu na 30 stepeni...Samo otvarajte!
@Glasnogovornik Jer ces se lijeciti na malinarskim respiratorima, no sikiriki...
Jos da pocnu odlucivat hoce li narod da jede ili nece..lihvari jedni!!
Tuzla institucija
stoka se nije kupala cijelu izolaciju i odma hoce dzabaluka
Krizni štabovi preispitajte za kim se vodite? Zar niste svjedoci prevare zvane Corona. Koliko nepobitnih dokaza a vi tjerate istu pricu.
@haydeba nadati se da ce te klepiti corona, pa da te stave na jedan Malinjakov respirator...
Bude li zena...
@BulevarUsranogRatka Hebo ti Karadzic komplet zenski rod a muski ti prasio Kacavenda, govedo genocidno. 😊
Ma daj ukidaj sve mjere vidite da ovo nije nista.
Licno misljenje je da je od Tuzle napravljeno leglo seljacluka. I to ne mislim na ruzan nacin, generalno narod se ponasa kao stoka, kad je u svom na svom. Npr na moru se niko tako ne ponasa ili u gradovima i selima odakle dolaze. Sdp je odavno izgubila podrsku tuzle i pravih tuzlaka tako da dolaze promjene. Nikad se ne spominje koliko jezera dobijaju podrske Jasmina tako da se nedo bog procuje da uzviseni gospodin nije bas uvij3k u pravu. Al odkucava i njegovo sto je uzeo uzeo.
@Xmax Na ovim jezerima nema ni 1 posto pravih tuzlaka. Uglavnom seljaci iz okolnih kasaba se kisele.
sa maskam plivanje
Hajmo u Mađarsku. Mađarice se dobro guzu.