Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino što će neko dobiti od ovog skupa su hemoroidi na lijenim političarskih šupcima.
Iz Sarajeva sam i ovo je totalni debilizam..da neko nije prekinuo ovo...*** vas Business forum
Kakvi investitori hoces ti to pare u koferu donijetu ovako je govorio Zlatko Silajdzicu na zadnjim izborima i jos kaze ima MMF ja cu od njih uzeti pare i sam investirati .. Istinu je rekao Zlatko uzeo je pare ali nista nije investirao a sad trazi strane investitore samo sto izgubismo tolike godine ... I sjecam se da mu tad rece Silajdzic na tv da on nije njegov ucenik i da po investitore ide Francuski i drugi presjednici ... Ej moj Zlatko vodis ti nas u ponor sa tvojom demagogijom , nema sad investitora , zakasnio si !"
nema sta evo 5-6ti dan...ovaj forum na vijestima preživi i ove poplave... poplave uspjele odnijeti brda...ali ne i forum na klixovoj naslovnici vec 5 dana iste vijesti :-D
...ovo je smijesno...ovamo zemlja se raspada a oni i dalje naprđuju po direktivi kako im domacin zapovjedio!
taman htjedoh napisati i slucajno pogledah tvoj kom. j....e lud zbunjenog. oni zive u svom svijetu.:)
Vrijeđaju nas na sve moguće i nemoguće načine...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)