Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uposlenic i menadžmenti Aluminijuma su državljani R Hrvatske, glasovali su za HDZ na izborima u susjednoj državi, glasovalu su za Kolindu, BiH ne smatraju svojom domovinom, Petković im je premijer a Novalic niko i ništa. Bio bi redda od njih traže spas i od legitimnih predstavnika Hrvatskog naroda u BiH.
@burek1sa1mesom1 ovo je bosanski poratl i bosanci pišu na njemu, doduše ima i poneki iskompleksirani bosanac- hrvat
@burek1sa1mesom1 Bia bi red da nam podudlas pimpek...
Cuj struja se placa 75 eura. Neka vam je HZHB daje dzabe to je vas problem. Imate najvece plate u regionu a poslujete sa gubitkom. I sad vam je vlada kriva sto placate skupu struju? Ma nemojte. Jeste li obestetili radnike (ne-hrvate) koje ste otpustili? Zar to nije bio dogovora sa vladom na koji se pozivate?
Samo gasi to sranje, nema te vi šta tražiti od vlade. Treba vas sve naguzit, svi ste vi čovićevci.
Bio mali ili veliki dionicar, svi oni su duzni po pravilu dionicarskog drusta platiti dugovanje.Nije Vlada sama duzna snositi taj ogromni teret.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Sada se trebaju studenti sa druge strane ujediniti i jasvno reci da ne priznaju dugove Aluminijuma.Nosite banere sa Rip Aluminijum.Da vidimo reakciju sa druge strane.
Hvala elektroprivredi hzhb,..hrk.pljuc... Ta ista el.privreda kupuje struju od el.privrede BiH po cijenama nizim od proizvodne pa preprodaju aluminiju.A sve zarad politike i politickih interesa...Ako nedas struju nema ruke u parlamentu...
A di su novca issa ti ?
_ Kombinat treba spasiti, to je narodno vlasništvo, a ne HDZ _a, nama će trebati,a kriminalni HDZ u prdekanu, nek se pridruže svojim istomišljenicima u Hagu. Tuđe nećemo svoje nedamo! Tačka!
propadate ko grcka .. idi te u lipu vasu
kako nebppbijedi HDZ odma gasi se aluminijski kombinat kojibptovidan potez hdz et niau oni krivi za propast nisu dobili mjestobubpredsjednistvu sad ce svi drugi bit krivi ha ha ha koji proziran potez
Puna mi je vise qita ove price.Hrvatima se priblizuje kraj u BiH a RS je gotovo samostalna .To je taj deal .Nema srbske krajine u HR ,ima RS a nema vise Hrvata u BIH i kosovo nezavisno.Pomirite sa sa tim.
pa sto sad ne trazite od hdz on vas je tu i doveo dvadeset godina je rukovodstvo iz clanova HDZ. Sad pizde sute
Ima li šta za mene džabaluka i guzovače? Ova država mi nije nikad ništa dala samo mi je dužna ostala neki novac koji dugo iščekujem.Ako će u ovoj zemlji vlast biti poštena i pravedna onda svakoj firmi isti uslovi bez ikakve protekcije ali i diskriminacije, bez obzira koliko velika ili mala bila.Šta mogu očekivati obični građani za sebe ako je nepravda od vlasti prema firmama i stavljanje nekih u neravnopravan položaj.Moramo se boriti protiv kriminala, korupcije i nepotizma.
Sve vas treba smijeniti, mamu vam je3em poganu.
zašto bi građani BiH plaćali struju aluminijumu???