Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEBEM LI VAM MAJKU NAFTAŠKU KRIMINALNU !!! Realna cijena za 1 l diesela je 1,5 km PICKA VAM MATERINA PROKLETA
Evo vec sedmicu i više padaju cijene na svijetskom tržištu a cijena nafte na nasim benzinskim je i dalje 2.45-2.50 KM. Majku li im kriminalnu. Da li treba da poskupi, odma bi se cijene mijenjale.
taban fijaker naj sigurnije.. da mogu zrak bi naplatili...disali bi na slamku...Ups..već to radimo, ne ?
Kod nas je od nedjelje benzin skuplji za 5 pfeninga. Kad u svijetu obaraju cijene, kod nas ih dizu, pratimo cijene na svjetskom trzistu nema sta :D
Ja sam skoro testirao koliko u stvari sipaju goriva, odem prvo na Gasprom pumpu(bivši OMV) i naspem 50km bezolovnog 95 po cijeni od 2,35km, a zatim i 50km po cijeni 2,33km na Nestru, i frapiram se kada vidim da Nestro na 50km, što je oko 22l goriva klepaju cca 4l, ili 20% od natočenog goriva.. fuckin unbelievable!!!
Najbolje je biciklo
Naši naftu nabavljaju s Neptuna, pa zbog većih troškova prijevoza mi moramo imati nešto više cijene nafte od ostatka svijeta. Utjeha je u tome što nam je nafta daleko kvalitetnija od ove sa Zemlje. :r
ah znaci nama cijena ostaje ista a hifi ekstra profit... stara prica, j ti drzavu??
U svijetu cijene padaju, kod nas rastu, nema logike još kada se uzme u obzir svjetski i naš standard onda nema ni veze sa logikom!!!
a kad ce u nas poskupiti vise, jeftino nam je ovo?
JEst jest vec 5 godina u bosni padaju cijene,kad padaju cijene kod nas onda nase benziske pravdaju zalihe po istoj cijeni,a onda kad opet nearastu cijene na svjetskom trzistu i na nasim benziskama rastu ,znaci poenta,nikad ne pada !
kod nas kako je krenulo za koju godinu ce biti kao na nadrealistima . . " litar krvi litar benzina" :D
u svijetu cijene nafte padaju ,a kod nas i voda postala luxuz
sad će i kod nas gorivo u nebesa!
kad bi kod nas nasli izvorista nafte,benzin bi odmah bio duplo skuplji.