Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAP je njemačka kompanija. I svaka čast svim kompanijama na tom potezu. Nadam se da vise kompanija povuci tu odluku dok Rusija ne prestane sa agresijom.
Sta jedan covjek zeljan vlasti i zeljom za tudzom teritorijim moze napraviti da se cijeli svijet poremeti.
Njetflix
Samo jako
Zemlja sa 150 miliona stanovnika moze da ima samostalnu ekonomiju. Ako razviju grane industrije koje nemaju, a nastave sa plasmanom energenata Indiji i Kini mogu biti jos bogatiji. https://www.youtube.com/watch?v=8CtEAWM0dlM
Moze al u nekom Marvel svijetu. Ne moze danas postojati uspjesna ekonomija bez medjunardnog partnerstva
Hahaha smijesno i jadno...samo ti sanjaj da je to tako
Biće ko Kuba
Biće ko Kuba
Ovo su sve velike kompanije, a sad zamisli koliko manjih ima koje su se povukle sa trzista. Nije dobro nikako, narod se crno pise. Zivjeti u totalnoj izolaciji je bas nesto na sto se čovjek teško navikne, a o posljedicama ne želim ni da zamislim.
Ima ponovo da voze kontejnere na tockovima Lade iz sedamdesetih god.
Moskva ko Pjongjang
Smećari svakako, neka idu..
SAP je Njemacka, a ne Francuska Firma.
realno vise ce ove sankcije unistiti rusiju nego atomska bomba
Ne vidim kako ovo nije sjajna vijest za rusku ekonomiju, to je kao da se kod nas povuce Coca Cola i ojaca domaca Sky Cola.
A Bingo ?
Ja i?
Rusija na Infuziju :-)