Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel iko ikad cuo da je SDA ili HDZ smjenio nekog svog direktora ? Patriote i legitimni su nedodirljivi od tuzilastva i sudova jer su njihova djeca i familija upravo zaposlena u javnim preduzecima. Usluga za uslugu.
Noooroooood znoooooo!
Stranacko pranje novca i zaposljavanje rodbine dovelo je do ovolikog duga i to ni vise ni manje nego javna preduzeca
Šta ono kažu, hercegovci ne plaćaju porez...? Hehehe e moje patriote i probosOnske snage
Aluminij ugasen a bio njvwcu suznik, a kladionice su oslobodene poreza a i.aju najveci prihod u BiH.
To da su kladionice oslobodjene poreza je davno rasformirana laž. Imal šta novo?
Haj' nista zato naplatice poreska za uhljebe od samostalnih zanatskih, malih privrednika, pijacara i kafedzija. Ili od freelancer-a jos lakse. A milioni prolaze. Oprasta se sportskim klubovima, kladionicama samo tako, a sitna buranija sve placa uredno.
Cuj autoceste hahahahahha pa sto ne uzmete svima imovinu i na bubanj. Izvadi sine od voza i pravac vaga tramvajske su vec povadene . Rudnike rashoduj rasprodaj EP kao garanta preprodaj . Sta ste napali na mala preduzeca blokirate racune narodu daj te im sporazume pa nek ljudi placaju . Nije isti zakon za sve Pederacija za pederativnim premijercicem je sama duznik o cemu pricate . Da Bog da se sve raspalo i otislo u 1000 pm
Sve rudnike u STECAJ,na BIRO viska admijistracije,zadrzati rudare koju hoce da rade za platu po iskopanoj toni uglja,kao u Miljevini Foca sto rade u normu.Ako nece u normu i njih na BIRO,a uvesti rudare iz Indije i Pakistana.Dokle za njih da neko placa poreze. Rjesenje VRLO JEDNOSTAVNO.
Masala 👏👏
Većinom perjanice Kantona Sarajevo kad se uplate pišu. Kad ne uplačuju zdravstveno kompenzira ju ih kantonalni fondovi. Čudan sistem, mješavina centralizma i lokalne vlasti. Uzmeš šta ti godi, što ti ne treba proslijediš dalje. Vrijeme je za ZOI.
Državne firme dužne državi. Samo u Bosni.
Stranke iz njih izvlace novac. Valja kupiti izbore.
Ja ostao dužan uplatiti doprinose od 2002 godine i dug je 3000 km. I nakon 19 godina legli na platu i skidaju sa plate djecu im jebem,a ovi dužni milione. Državne firme dužni državi i država ih blokira i vrši prinudnu naplatu u prevodu sama od sebe.
djeca SDA valja ih ljuljati
kako ce Autoceste biti u dugu? Rudnici su propast i agonija koju niko nema petlje da riješi
E sad sve privatne firme da jedno 2 mjeseca nista placaju ppooreza i eto im kolapsa
Autoceste su čudo.
Sta je sa kriminalcem Eskom Omerbasicem, Ahidron gradjenje, Unioninvest, SES, milionski dugovi a niko nista, majmun se u Lamborghiniju po Sarajevu voza
Sve gradjevinske privatne firme rasturaju...samo jadna drzavna hidrogradnja satra se u dugovima.. eto za nju nema perspektive...i da neko kaze da to nije svjesno unisteno
najvece dugove prave najprofitabilnije firme sa najvise uhljeba. uhljebi su najvece zlo, PARAZITI koji pojedose drzavu, i koji umiru zajedno sa tom drzavom
Meni dvije rate ostale po 115 KM znaci svaki dan me zovu kad ćeš vratit 🤣😁😝