Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj ti AFTa u Živinicama, a radnicima plaće malo veće nego u Konjuhu prije stečaja, ljudi rade i treće smjene, kakvi smrradovi!!!
Boga mi, velika većina kompanije iz RS-e
Male firme - veci rast. Ne moze HIFA ostvariti rat od 500%, naraste za 3% u parama kao sve firme s liste...
Bukvalno je 33 firmi iz Federacije, šta bulazniš? Pročitao si par puta Banjaluka i poletio da komentarišeš... izbroj prvo...
Limpolast Gradacac 90% rast plate radnika 800 km prosjek 10 sati rade cccccccc
Treba se baviti o brzospadajucim firmama
Iskren savjet svim mladima u BiH: Otvorite svoje radije nego da radite za nekoga. Tako se moze zivjeti sa finom idejom/planom ovdje odlicno. Pomazete narodu a prije svega sebi
Vlada loša priča da je teško otvoriti firmu ili obrt u BiH, potpuno je drugačije. Teško je onima koji idu na tendere i poslove sa drzavom što je istina da nmzes bez obzira na kvalifikacije. A da možeš uspjet kso obrtnik ili manja firma bar sad je lako, teska dobavka iz azije,mali troskovi plata, poreza, struje, kirije, samo radi i čuvaj kolege kao što kazes su prema tebi trebali biti!
@kdmhagem piše: "USK da nema callcentrove i cnc mašine bila bi Ruanda..". Ruanda je 2019. godine lansirala svoj prvi satelit u Zemljinu orbitu. Poslije je lansirala još jedan.
Nelegalna sječa šume, šverc svega i svačega, uvozi polovnih automobila sumnjivog porijekla, prodaja kineskih dijelova automobila koje ni jedna zemlja EU ne bi uvezla, utaje poreza, iskorištavanje radnika za cca 600 KM mjesečno, šupljiranje kao nekakovo savjetovanje za sve i svašta......e ti su ostvarili najbolju zaradu!
Vidim 10tak callcentara. Postajemo. Indija.
USK da nema callcentrove i cnc mašine bila bi Ruanda,zahvaljujući politici, tkd neka Indije naše. Btw bolje sjediti na stolici za 6-8KM satnicu nego brusit i variti za 3-3.5KM.
Moj burazere, vec smo. S tim da imamo bolji akcenat nego oni ;)
Šta je ovo, pola kompanija iz Banja Luke
Male firme, mahom građevina sto je danas u porastu. Kako rece decko, 3% prihoda HIFE kao sve ove firmice. Koliko velika firma keramicara moze biti, plafon 5 ljudi. Pohvale ako nisu lopovi, neka se bore.
Ajjjj pazi liste kompanija i prihoda, mati mila pa više oprihoduju vrtići u Njemačkoj na godišnjem nivou hahah
ti mora da imas vece prihode gigantu :)
gugelovJuzer387 ja sam na budžetu pa gledam kako će ovi sa mršavim prihodima od svog rada mi plaćati plate za moj nerad hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)