Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova konferencija ce biti uspjesna to odgovorno tvrdim jer je slika Jobsa stavljena u prvi plan,naravno tu je i posao.ba itd SARKAZAM !!!
Ovdje sve sami CEOi
u glavnom "ucili" vise od nas... :P
hahahaha nemoj me podsjecati :((((
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ziku fol slika jobsa i neki laptopi otvoreni. majko mila kakva supa na viljusku
Dva zapažanja. Prvo, u ovoj zemlji su izgleda samo interesantni pjevači, nogometaši i starlete, pa tekst o tome kako je neki igrač dobio žuti karton dobije par stotina komentara a izuzetno rijetke i pametne inicijative poput ove 4-5. To najbolje govori u kakvom okruženju živimo. Redakciji Klix-a također veliki minus, jer je upravo sad highlightano 5 tekstova: 3 vezana za sport a 2 za "estradne umjetnike". Drugo, vezano za sami članak, poznajem puno veće CEO koji su morali uložiti puno više rada da njihov biznis bude uspješan. Neko ko razvija software i uspjeva prodati isti na američko i evropsko tržište puno je veći CEO od većine pobrojanih predavača. Ali, u svakom slučaju pohvalno i čestitke na organizaciji.
Sve pohvale organizatorima. Zaista sam uzivala. Jedino od Emine Ganic nismo nista pametno culi...
Damir Nikšić (konceptualni umjetnik)!!!!!!!!!!!!
Sve sami menadžeri, a za koju godinu svi na biro... Osim onih čiji babo (tata) ima privatnu firmu i onda rahat na statusu na FB mogu napisati u rubriku ''zaposlen kod'' : Suvlasnik u firmi