Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kriza u Ukrajini je pokazala da je bolji biti u NATO, nego u EU. EU ako bidne bidne, a ako ne bidne ne mora.. Ali je NATO za BiH pitanje opstanka..
Za nas je situacija daj šta daš ...nije baš da mi biramo.
To je veoma naivno vjerovanje. Opstanak je zaharantovan samo sa naoružanim bošnjačkim vojnikom. Mi nemamo pravo više da svoju sudbinu stavljamo u ruke drugih. Dozvoliti naoružavanje građana kao u Americi i eto ti sigurnosti. Nema od NATO ništa. Jedan blokira intervenciju, cijeli blok blokiran.
Pahor je ok, bitno da nema više Janše.
Hvala Pahoru na inicijativi, ali odjek ove inicijative je isti kao da ju je poslao sa koride u Čevljanovićima. Zna se gdje, kako i na koji način se predlažu ovakve inicijative.
ovo zivuca generacija nece docekat ulazak u EU ,dakle narednih 80 godina,do tad EU nece ni postojat--BiH moze uc samo otvoreni balkan pod uticaj Srbije
Ono baš ti fala Pahore (bez sarkazma) - nema ništa od toga ali mi volimo i cijenom ko je s rajom pogotovo kad nam nije baš najbolje.
Samo pozvao hm..
a đe su žene
E pali ste k.... čim vam je Nurkić jedna od zvanica. I sve neki bivši predsjednici i premijeri.
Kako RS lagano ide u izolaciju njima nigdje investicija
Sve OK, ali ova država ima 40% srba u sastavu stanovništva To nije mali broj onih koji ne žele mir, stabilnost, nato i evropu. Srbi konstantno teže za zlom..Kada prstite njihove medije, stiče se utisak da priželjkuju 3 svjetski rat i masovna uništenja. Pogan narod!!!
Osobno ne krivim narod nego Dodika isto tako za i ostale narode krivim beskorisne predstavnike i njihove koruptivne stranke Mislim ako hocemo da se citav narod pobuni uključujući Hrvate, Bošnjake i Srbe treba anti propagandu tematiku uspostaviti znaci " I mi smo krivi a i vi ste za ovakvu državu,, manje pricat o ratu ali ni pod koju cijenu ga zaboravit i uzet moment da ucimo iz prošlosti
Jeste li svjesni vi takvi, koliko ste niskofrekventni, plitki i koliko se kao ogledalo sve rijeci odbijaju u vas takve. Generalizacija je odraz nedostatka pameti, svjesti i bar malo prosirenih vidika. I nemoj da pratis medije, jer te lazu, idi medju ljude i vidi sam.
Sta je ovo jbt, ko kad se bivsi rukometasi okupe na turninu u Zavidovicima, imal igdje neko mlad, inovativan, progresivan...a, nema, pa da, otisli vozit DHL po njemackoj, a ovi sa lopate ce da nas povedu u bolju i pravedniju buducnost.
Ovo više liči na poltičko-sprtski forum nego na biznis forum.
Nismo mi džaba toliko slovenki iskazali,bravo Bosanac.
Nurkic ne zna ni gdje je
Jel to onaj Pahor sto pita da se mirno raziđemo
Cini mi se da si pobrkao Pahora i Janšu 😉