Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odakle da ih vratimo?! Iz Njemačke?
@Hipokrit2. Pa nismo svi u Njemackoj, ima nas po Hrvatskoj, Sloveniji ppsebno, zatim Austriji, Belgiji, Holandiji, Francuskoj, Skandinaviji posebno itd skoro na cijeloj planeti su Bosanci. Mozda bakir planira okupirati svijet pa nas rasporedio svuda hahah Vec pominje Fatimu da treba 130 crkvi pretvoriti u dzamije, mouda napadnemo prvo Portugal? 😂😂😂😂
Tek smo zemlja izasla iz rata...polako
Daj šta se više vadite na rat da naš nisu poslije rata ovoliko krali bilo bi puno bolje
@kakanjci Pa jel moguce da ne osjetis ironiju u njegovoj recenici?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mi nismo problem, jer za bolje i ne znamo.
Zasto iko Ista radi zar se ne moze jednostavno nastampati pa da kupimo Sta nam treba
Ako neko uspije izvaditi novu L.K bez dokaza o prebivalistu, ZK izvadka i poreske kartice...neka se javi.Imaju ljudi plan, samo cekaju pogodne trenutke da to odrade..vec su na pola puta.Ali bice vakcina za to ;) SVI NA LIJECENJE. Jesen stize dunjo moja!
Kakav oporavak?Zavlacite narod decenijama. Treba biti golemo naivan..glup pa vama vijerovati.
Kakva ekonomija i kakvi bakraci nazalost u nasoj zemlji je bitna samo politicka orjentacija i dobra veza......zahvaljujuci tome nas doprinos svjetskoj ekonomiji je beznacajan.
Koji oporavak sad se misli koliko ja znam od 95 mi smo u tom nekom oporavku.U 2019 smo isto bili u krizi i o oporavku se govorilo tako da mlada unuka Alije Izedbegovica ulazi u politiku tako da nam taj oporavak ce trajat narednih 30god opet.
@BossTa Nece Care ;) tu je taj 'prelaz', nece moci dalje.Jesen stize dunjo moja!
Znaci povratak 50.000 radnih mjesta...
Hrvatska kriva sto nam nije dala na more
A šta je sad sa respiratorima kad kažu da valjaju i da su funkcionalni,aa novinari Jel vas makar malo stid što ste uradili sa ljudima .mislim da kredibilitet novinara kojekakvih pada u crnu rupu.
Sad ce poceti udarati porez na nekretnine, da se mogu vracati krediti. Pa kazne na neobradjenu zemlju, pa porez za dijasporu koja izdrzava svoju porodicu dole u Bosni. Pa ce davati plave licne karte dijaspori da nas mogu prebrojati i imati u evidenciji a u cilju namecanja poreza :).
@fbUser1577967595 ne mogu brate tako, sa nekim se mora zadovoljiti socijalni mir.
Nikada u Bosni nece biti bolje, sve dok tuzilastvo i sud ne budu nezavisni u svom radu i ne pocne jaka borba protiv korupcije a taj dan mi necemo docekati. Cuvajte svoje porodice od ovih kriminalaca i prvom prilikom vani.
kao da su bitni radnici iz realnog sektora...najvažnije je da budžetlije nisu okrznuti. Niti jedno radno mjesto nije bilo ugroženo, a boga mi ni jedna plata nije smanjena.
do kraja godine 50 posto vise penzionera,,omladina iz srednje skole fakulteta pici vani,..mudri potezi,,Bosna uskoro zemlja staraca i migranata,, hvala triu s vrh sto sam vec naapustio bosnu davno
Slika je odgovarajuca 400 km, plata bez toplog i karte kod privatnika... 😁
Ko je njima uopšte dozvolio da privatizuju fabrike i narodnu imovinu obezvrijede kao propalo u ratu a donacijama mogli da obnove i zaposle sve pokrali, prodali opštinsko zemljište da prave tržne crntre i stanove, doveli strane banke da po 13% kamatama dižu raja kredite za te iste stanove a kamate vani odoše, prodali guzicu strancima, jbte Tito podiže državu i fabrike akcijama omladine, fabrike napraviše da govna kažu ma nije vam to valjalo bolje vam je robovlasničko društvo