Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li i plate "zrak"?
kad su o ovome nadrealisti pravili skeč i kako prodaju "lafo mamone" i nevidljive kante pune zraka. i cime se uopste bavi ta firma?
Namjenska industrija...
Semir je gospodin
kakko kome
nemoj druze tako da ti nekog ne odvali kuci, zivis li u toj opstini
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Allah te sačuvao Efendiću!
Svaka cast. Jos samo daj Boze da se zaposli kvalifikovan narod a ne rodbina neka lijeva. Ja odavno vise u nista ne vjerujem. Imam prijateljicu, magistar, sve djevojka u roku zavrsila, na birou vec tri godine. Trazi posao niko ne da. A prijavljuje se za sve. Za svoju struku nema radnog iskustva a za cistacicu je prekvalifikovana.
podrska ovom načelniku ! :)
Hvale ga jer dijeli novac koji nema, to će ustanoviti novi načelnik nakon njega. O kome se radi dovoljno je govorio tekst o referentu za napitke, jedino ne znamo je li za tople Ili hladne.
Najbolji nacelnik u gradu...jedini nesto radi...a ni cuka po opstini haman vise I nema :-)
Ne finansira to opština neg narod, kao i sve ostalo. Više i ove vijesti, kao da ta opština ima neku proizvodnju pa pravi novac i ulaže.
pa zasto onda I druge opstine ne urade slicno...zato sto pokradose sve zivo...ovo je jedini nacelnik u Gradu koji nesto radi I koji je nesto uradio konkretno a avaz sta pise to nek budale citaju
Pa zato što im ode sve na plate. Đesi sekretar nisam te prepoznao... Ti fkt misliš da se ti novci dobijaju na drugi način? Zašto u svakoj državi svaki trošak mora proći 101 odobrenje i to sve pred očima javnosti? Zato što je 'javnost' ta koja na kraju sve finansira. Eh, bošnjo, bošnjo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znači počeo Bake ispunjavati obećanje. Pohvalno...još samo 99.985 da uposli :-D
Pa MRZITELJU zašto mi ''puče'' minus taman mislim da smo se složili u nečem kad minus..aaaa...paranoja uzela mi sve što veli Šaran Inače kakvo je vrijeme sa 31 kata Dragon-Twist Tower-a ?? :-DDD
"Kako je rečeno tokom potpisivanja sporazuma, iako je puno ljudi na tržištu rada koji traže posao, na konkurs koji je objavljen prošle godine za ukupno 15 pozicija prijavilo se manje od 20 ljudi." CCC... ponkad mislim da nije problem u ekonomiji koliki je problem u volji naroda da nesto radi i zaradi za sebe. Svi zele kancelarijski posao preko qurca u vremenu 2 dana nakon zavrsetka fakulteta.
Licno iz mog iskustva s Efendićem, mogu pozdano kazati da je ljigavac koji kao i svaki njemu sličan gleda kako i gdje da uhljebi rodbinu, stranačke lizogusce, i ostale poltrone. Inače je lik teška hinja neviđene arogancije.
ima li ova vijest na avazu? odgovor NEMA
daj ba
zrak,magla... ma dobro ne sumnjam da će zaposlit neke ljude. Mog jarana tako, pokazo se momak, mumin, odmah u islamsku zajednicu ubacili
ovaj čovjek ako ponovo ne osvoji na izborima u novom gradu možemo komotno ukinuti izbore.
PRN'O RUMENIGE - KLIX POLUUUDIIII
U komisiji ce obavezno da budu dvojica iz sda i opcine n.grad gdje ce mladi semir da uhljebi jos kojeg rodjaka ili stranackog pulena ......zna se kako je to uradio u opcini ,gdje je smjestio svu blizu i dalju rodbinu