Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bi se izbjegle ovakve situacije ubuduce, odluceno je da se uvedu jos bar tri posrednika u prodaji gasa BH gradjanima, tako da ce se uvodjenjem Bosnjacki GAS, Hrvatski GAS I Srpski Plin, osigurat ce se dodatne kolicine zemnog gasa uz minimalno poskupljenje od 25%... :) :)
LAŽETE, SVE NAM LAŽETE! LAGALI STE I PRIJE, ZAŠTO NE BI I SADA. NE VJERUJEM VAM DA SU RUSI OGRANIČILI ISPORUKE GASA. NIŠTA VAM NE VJERUJEM! ZAŠTO MJEŠATE RUSE, KAD SE OVDJE RADI O VAŠEM KRIMINALU?! ZAVRNITE VEĆ JEDNOM PIPE GASA. DOSTA MI JE VAŠIH PRIJETNJI U JEKU GRIJNE SEZONE I NA VELIKIM HLADNOĆAMA. OVO JE VID PSIHIČKOG ZLOSTAVLČJANJA, ZLIKOVCI!
Kako to? Ja sam mislio da zbog naših Srba, rusofila mi imamo poseban prijateljski odnos, posebne povoljne cijene i isporuke. Nekada je Ukrajina imala posebne povoljne cijene za gas. Ima ih i sada. Ali posebne povoljne cijene za metke i granate koji tu istu Ukrajinu razaraju. Vjekovni pravoslavni prijatelj pravoslavnih država u okruženju.
Nadam se da ga ipak nece nestati, ako nestane, ne pise mi se dobro. :-(
Sad stvarno ništa nema smisla. Da li vam je u cilju da država padne u bankrot? Ako jeste, lijepo bi bilo da onda prodamo Elektroprivredu, BHTelecom, VIK i ostale državne firme. Jer po vašim cijenama lakše bi nam bilo plaćati nekom strancu. I dajte molim vas da objavimo rat nekoj bogatoj državi pa da se predamo odmah prvi dan. Ali onda nema krasti. Ne, ne, to Evropa ne da. Ako nećete da ja kupim ovaca i odem živjeti negdje na neko selo. Javite mi!
NEPOŠTUJE? NE MOGU DA VJERUJEM! ŠTA SE POŠTUJE U BOSNI, KO OSIM SIROTINJE POŠTUJE ZAKON?? ZA KOGA OSIM ZA ,,RAJU,, VAŽE PROPISI.????????????????????????????????????????????????????????
I ja drva moram odmah platiti,kao i ugalj.Hebi ga,nema veresije,nek se nauče i ovi što koriste gas.
nema tu nikakve pameti...platite plin pa cete ga i dobiti...sarajevo je do sad duzno preko 60 milona za plin.....da se mene pita ja bi to skroz zavrnuo dok ne izmirite dug
jedino si ti primjetio :)))
imas pice....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I energoinvest je poznat kao redovan platiša, zbog sarajevogasa naravno.
Cetnici u ratu nisu mogli uci u SA,ali sada zahvaljujuci "nasima",vrsljaju po redakcijama!
Nema gasa dok god pisemo o Zeljkici papak i padu ruske rublje!