Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kad namjeravate natjerati naftnu mafiju da spuste cijene!?
Bice zanimljivo vidjeti kolika ce cijena biti na Hifi i Petrolu. Kod njih nafta kao da je zlatna. Foliraju da imaju najbolji kvalitet, a svi kupuju na istom mjestu. Jedino ako nemaju svoju rafineriju
@Formula Banda kriminalno-profiterska...
Dakle VLADO, MOZETE, zasto DOSAD NISTE HTJELI??? Za gorivo i nekako, ali divljanje cijene hrane nikad niste stavljali pod kontrolu!!!
Eno Petrol smanjio cijenu dizela za 5 feninga, sada im je 2.11 hahhahahahaa Koji su to lopovi!!!!
Znas li PREMIJERU DA JE ZA OVU NAPACENU PRIVREDU SPAS U U DRZAVNOM INTERVENIONIZMU ZATO STU SU SVE VELIKE ZAPADNE EKONOMIJE NA TOM PRINCIPU RAZVILI KVALITETAN PROIZVOD/EKONOMIJU I ONDA NAMA PRODALI PRICU NEOLUBERALNE DOKTRINE SLOBODNOG TRZISTA? ZASTO KVAZIINTELEKTUALCI SE U PERIODU PRIVATIZACIJE JAVNIH DOBARA SE TOME NISTE SUPROSTAVILI VEC STE ZA BAGATELU DALI SVE STRANCIMA I RATNIM PROFITERIMA I SAD HOCETE JAKU PRIVREDU. NE MOZE TO TAKO.
Drzava treba da se suprostavi naftnim profiterima koji zloupotrebljavaju trzisne zakonitosti pa ne smanjuju cijenu nafte! Ovo je vrijeme kada korona udara na neoliberalnu ideologiju ali drzava mora da drzavnim intervenizmom i monopolom legitimne i legalne sile i moci izbije haram profit naftnih mesetara! To je drzavni interes.
Ama šta kukate?! Hoće te nacionalističke stranke i lopove na vlast dobili ste! Ne kukaj te vi voli te ove što nas karaju 20 i kusur godina. Cijeli svijet odavno cijene goriva smanjili samo kod nas stoji ista. Ovo sa gorivom je samp jedan dio koji pokazuje da nam otvoreno je.. sve od reda!
Nikakve fakdr sad od manje cijene nafte kad nigdje ne mozemo maknuti od policijskog sata i korone.
Fadile,ko ti je napuho jaja?Nesto pozitivno i od tebe poslije skoro mjesec dana.Aferim
Hifa oil - veliki muslimani !! Al u jednoj stvari
Dobro su se sjetili, al teška srca su donijeli odluku. Koliko naftaša je u SDA, HDZ-u.
Kraj za strane pljačkaše i lopove, koji su godinama dizali cijene goriva u BiH, i izvlačili novac van BIH, sada je vrijeme da Slovenci,Hrvati, Rusi idu svojim kućama..
Kapa do poda Fadile
samo se pitam sto se mora desiti nesto da bi se pocelo raditi
konačno će doći do smanjenja broja benzinski pumpi. Slovenački Petrol ide na aparate, prestaju strane firme da pljačkaju naš narod. došlo je vrijeme da domaće kompanije budu prioritet !!
I uvijek sve uvijeno u fazonu "pojedini trgovci". To je klix novinarstvo, nikakvo!! Ko su ti pojedini trgovci, valjda imamo pravo znati ime dzelata??
Konačno jedna kvalitetna odluka
@invisibleman sacekaj da je usvoje.. ovo je jos u domenu rekla kazala