Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda se oslobodite tehnickih viskova. Ne treba vam na svakog inzjenera 15 pravnika i ekonomista, narocito ako imaju ovakve katastrofalne rezultate.
Izgubili su svaku parnicu na sudu
EP-u su uvalili rudnike. To ce na kraju EP svuci u propast.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Uglja ima u rudnicima, struja se mogla i moze prodati po super cijeni u inostranstvo, kise padale dosta, hidroelektrane postoje i posluješ u gubitku i proglašavaš energetsku krizu. Alan Ford i ekipa je mala maca za ove koji imaju biko kakve veze sa Elektroprivredom BH!
EPFBiH praktično nema hidroelektrane, one su manje više sve u EPHZHB.
Plate u administraxiki nabili kao direktorske . Srežite administraciju i plate malo smanjite i troskove pa ce biti para .
TROJKAŠI LOŠE STOJE SA ISPORUKAMA UGLJA, ALI JAKO DOBRO STOJE SA ISPORUKAMA DRŽAVNIH INSTITUCIJA SH. PARTNERIMA.
Katastrofa! I ovo treba da slušamo u subotu? Možda da presječete rampe i ulaze u zgradu! Možda će biti bolje. Nikad ovo nismo slušali za elektroprivredu. Kako dođoste, sad je i najprofitabilnija grana privrede u "teškoj situaciji". Dubioze, najave poskupljenja..... Tek ste preuzeli, šta nas još od vas čeka?
Rudnicima upravlja resorno ministarstvo energetike i rudarstva koje je godinama vodio Džidić iz Živinica (TK),EP BiH je majka firma za sve rudnike (ZD) koju su godinama vodili tuzlanski kadrovi (Jašarević i Andelija koji su Delingu TZ dodjelili hrpu tendera).Premijer je bio iz TK (Novalić). Znači za propast EP i rudnika su isključivo odgovorni kadrovi iz TK. Jasno kao dan.
Mislim da je jedini izlaz iz krize da se zaposlite jos nesposobne rodbine! Hitno reagirajte!
Direktor Elektroprivrede je komunalac uz Srebrenika. Šta očekujete.
Biće redukcije kao 80-tih. Jugonostalgičari u delirijumu.
dok nije trojka došla sve je bilo uredu sa strujom?
Da ti rudari više kopaju a manje štrajkuju uglja bi bilo tamam dovoljno a možda i viška...
al kupujete ugalj od privatnika, lager d.o.o. posusje, o konakovicu i niksicu mame vam jbm
zovite Fadila upomoc..
A niste u dubiozi zbog jeftine struje koju prodajete Aluminiju i nije politika odlucivala o tome?
Mrsko mi čitati, predugo. Al, obziromda je iza svega sigurno neka pljačka, samo da vam kresnem staru i idem dalje!
TREBA NALOZITI CUMURA DOVOLJNA DA SE KABIRIJU U ALUMINIJUM ISPORUCI BAGATELNA STRUJA!
Obustavite prodaju Srbiji za pocetak