Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahahahahahhahahaha ni Mister Bean vam nije ravan, zapravo jeste Del Boy iz Mućki
ZA TO KRIVI BIVSU VLADU FBIH KOJA JE ZA 8 GODINA OTVORILA JEDINO ZENICKU ZAOBILAZNICU OD 6 KM I KOJA SE POSLIJE 5 DANA ZATVORILA
DRAGON456 ma jeeebm i tebe i bivšu vladu, šta mi pišeš velikim slovima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije samo Zenica - sjever BiH žila kucavica, sta je sa Sarajevo - Tuzla ili Gorazde - Sarajevo? Sta je sa Lasvanska petlja - Travnik? Sta je sa D. Vakuf - Jajce? Milion krivina!?
Dobro je što je 50 km u izgradnji, a tu je dosta toga već i uradjeno. Samo neka se gradi 🇧🇦
PEDESETTTTTTT UH KOLIKO SKORO DO Irana dodosmoooooo
Taman dok drugi polete mi ćemo dobiti autoput.
Pada bijeli snijeg Evo I kilometara
🙌🏻🙌🏻🙌🏻
1998 početak gradnje autoceste. To već odavno nije nikakva vijest. Samo sramota vlasti.. Koji lopovluci se odigrali. Mi ispastamo. Odbijaju nam od svega a nigdje autoceste Na gorivu na registraciji. Na svemu.trebamo se ujediniti i ukinuti ta uzimanja. Ionako ga plaćamo kada idemo autoputem.
bravo Nermine, Bravo Dino.
Diže mi se na pomisao da ću jednog dana u Njemačku autoputem iz Sarajeva otići
Ma djaba vam sve dok ne napravite autoput Tuzla Sarajevo
Ko ide prema TZ ? niko
Osjedih dok cekam autoput, stidite se klosari neaposobni. nema opravdanja!
Samo nemoj te mostove :)
Ne znam, po meni je Tuzlanski kanton žila kucavica ove zemlje, ali eto njima niste ni metar ceste izgradili. Samo krpite što je Tito napravio.
Jel ovo bilten Autoceste FBiH? Javite se kad sve bude gotovo u roku bez probijanja budžeta. A vi govnovinari izvještavanje fokusirajte na kritiku vlasti. Ne na plaćeni oglas
Ovo do kraja 2026 objesite mačku o rep. A ko su ti iz AC koji poručuju? Ima li kakav rok za dionicu do Žepča.
Gradi se to skoro 30 godina al nikako da se izgradi