Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konobari, cistaci kafana, slaticari, sobarice, itd...sve ce to nazad na posao cim se ove radnje otvore. Pa nemogu raditi bez njih!
24,400/510,300 je malo ispod 5%. Kakvo je stanje na crnom tržištu?
Puta 1000 eura jednako 24.4 mil. Sa 24.4 miliona svim ljudima po 2000 km. Ne znam zašto se država toliko zadužuje a pomoći nigdje.
privatnici odpustaju da bi dobili sto vecu pomoc i pokazali da su pogodjeni ovom krizom jer je najavljeno ubrizgavanje velikih sredstava u privredu a prvo i najvise ce dobit oni najpogodjeniji