Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa gdje su te pare,kad je to otprilike kao zbir sva tri buđeta u ovoj državi.,znači,pošteno ,nema potrebe za zaduživanjem.
Ne mozemo ga se mi naplacati koliko ga oni mogu potrositi.
Koliko god da se prikupi, njima je malo.
da je 10 milijardi na kraju cemo se opet zaduziti, vlada ne zna drugacije. tonemo...
odakle drzavi pravo da uzima pdv od ljudi??????? cije su to pare????
heh a od cega da se placaju bolnice, policija, vojska, odrzava infrastruktura itd...
od cega se placala prije 5-6 godina dok nije bio pdv? drzava ima svoje firme i usluge od kojih zaradjuje...avio-kopneni prijevoz, electro-telekomunikacijski sistemi, velike drzavne firme ... ima milion nacina ako hoce da se radi umjesto pljačkanja i trošenja na luksuz.;;;;usluge ljecenja se placaju kroz placanje osiguranja....policija pljacka narod takodje s kaznama (policija=firma)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)