Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Omiljeni vodja I'm na Haparatima
Aerodrom tako izgleda da mu samo nedostaje natpis Bingo
Izgleda da gradevinska firma nije uplatila baksis;-) Vlasnik Air Serbia se pita. To znaci da arap nece letjet ako se neisplati. Cargo Center se gradi najvise radi turaka, probaju spasit aerodrom sa transportom smrznutog mesa itd
Sve kontam, ali sta zelite jacati sa Air Serbiom koja leti 2 puta sedmicno za Beograd, jer se vise zimi ne isplati??? Prosjecan stanovnik Banja Luke nema para za BUS do Beograda, a kamo li za AVION! Meni je zaista postalo NEPOJMLJIVO da ljudi u Bijeljini, Zvroniku, Trebinju, na Palama, Prijedoru, Modrici, Bos. Brodu zive bolje nego prosjecan Banjalucanin! Banja Luka je postala najjadniji "veci grad" u Srpskoj. Kad covjek poredi Banja Luku sa Bijeljinom i Trebinjem... HAOS!
Šta će im kargo objekti kada nemaju karga.
treba im kara