Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je ovo samo prestrasno kada fabrike stradaju preko no'i! Lijepo je pro;itati da se obnavljaju.
Hrvati mu dali novce
Osiguranje
Prava je steta sto se ova prica nije promovisala ranije jer je covjek bukvalno iz nicega, samo svojom pamecu jedno klasicno malo bosansko selo cjelokupno animirao i pozaposljavao ljude da su svi radili za njega. Proizvodi su bili vrhunski i sve za izvoz. Njega si mogao zateći u piljevini do grla kako radi i proizvodi namjestaj. Iskreno se nadam brzom povratku u puni pogon
KAD ĆE SE U KS,OTVORITI NEKA FABRIKA
U ovim se trenucima ne gleda ko je koje vjere, svi su za jednog, svi smo ljudi samo sto nas nase vodje tjeraju da radimo i mislimo drugacije. Volim te Bosno !
Prelijepa vijest. Mogao si se zahvaliti i IVZ SBK jer je bila sergija za tvoju firmu u svim džamijama.
Svaka cast