Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A to što su stadion isplanirali na prostor gdje je predviđen gradski autoput, to je nebitno je l'? 'bem li vam vaše novinarstvo, nećete da se potrudite ni jedne sekunde.
a ovo pored je mesdzid
STRUČNJACI !
Promijenite ime potoku!
Svaka čast Semire Efendiću i njegovom timu iz općine . Dok drugi šupljiraju a ko fol pred izbore rade u oktobru ,Semir radi škole,sale,sportske dvorane i terene ,parkove ......
Hajd ne seri Efendic, da ima prst obraza, dao bi ostavku nakon nemilog događaja. Nadalje, ne gradi on nista iz sfera SF filmova, gradi nasim novcem.
Iz budzeta napravis teren, pa ga iz budzeta rusis, pa ga ipet pravis na drugom mjestu. Da li iko odgovara za ovo?
Zasto bi neko odgovarao? Pa moraju oprati pare moj jarane. Svak po malo u svoj dzep.
Novi teren koji ces opet rusiti jer ga postavljas direkt na pravac planiranog gradskog autoputa/brze ceste..
samo naprijed i nek se investira u sport
slazem se, al je apsurdno inveatirati 50.000 u martu u umjetnu travu pa rusiti stadion u novembru, zar ne?
izgradite mi zamjensku drzavu da prodisem konacno
iz Boljakova stiže glas bordo-bijeli volimo vas. Sarajevo šampion ❤❤❤