Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kinezi bi prije stepenice do mjeseca napravili nego ove Autoceste par km puta
Nije da ne plaćamo akcize poreze da nemamo radnika mašina, nego do čega i koga je? Da nije možda do Uprave i lažnih tendera i kumova izvođača radova ?
al zato nadju svaki izgovor da liferuju kineza. Valja hering i euroasfalt da grade sa sveukupno 100 ljudi, na 68 podionica i to ako ne doviju kakav poso. Sto ne napisu kolko ce kasne i vec kasne dionice koje se trenutno grade, i kolko ce dodatno kostati zuti FIDIC.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hocel ko i Hranjen?
neće jer će ovo turci graditi
Kako kaže jedna pedikerka, više se godišnje u kilometrima nokata ugradi nego što se autocesta izgradi u BiH.
Link objavljenog tendera?
Prvo se fadil ugradi u cijenu, a tunel se kopa što ostane novaca
Svi tenderi dan pred izbore a osam godina ništa.
Sad će direktor autocesta progurati svoju firmu DIVEL😎.
hahahah dok to naprave proci ce godine,dobar nacin za izgovor da ce tunel poceti za 10g.
Valjda ćemo dočekati živi da se njima provozamo...
Tender, inače na engleskom znači -Nježno-. Zanimljivo....
Kad budem postao predsednik Srbije ja ću ići do kraja protiv krezavih SDA tallibana.Biće opšta mobilizacija 2.000.000 ljudi i Sarajevo ćemo proglasiti za novi glavni grad Srbije.
Jel Ugovor u Žutom fidicu ponovo? Kao što ste dali svojim kumovima tajkunskim one prošle gdje oni fakturišu kako hoće poslije dionice ?