Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su novci od akciza bando zelena...do sad ste oteli narodu para moglo se do Mostara sve zavrsiti..
Koliko su uzeli mogli su i do Njemacke put sastaviti.
Nevjerovatna je stvar, da se uz tolike najave u 2014. godini, da ce FBiH biti najvece gradiliste u Regionu, oni naprave 0 km autoputa, da ne spominjem HE Vranduk i druge projekte i mi to sve olako zaboravimo, evo sad tek kao opet nesto u najavi, para ima, one leze neiskoristene, ali nesposobnjakovici nikako da krenu nesto korektno da rade.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
LOPOVI! Cjepate kilometar ceste na 5 poddionica, 10 tendera, izvodjača, podizvodjača samo da bi se UGRADILI NA SVAKI CENTIMETAR. Tarčin - Bijača jedan tender, jedan izvodjač, jedan striktni rok pa da se provozamo za života autoputem do mora. Ali ne može tako valja se ugraditi sa Euroasfaltom i Heringom. Banda!
Sad će se ovo razvuć još godinu, te žalbe te ovo te ono... brzina (osim Amelu Tuki) nije naša karakteristika ;)
Kažu od akciza grade najmoderniji wc na svim evropskim autoputevima. biće samo jedan, ali najmoderniji.
Imaju duplu traku uzbrdo, zar nisu mogli dati pare negdje gdje je katastrofa saobraćaj? Ili postojeću uzbrdo ostaviti u jednom smjeru, a napraviti sa druge strane brda u drugom smjeru?
joooooo za.eb.anog videaaaaa hajde sad izgradite nešto!
Kakva vijest, spektakularno! Objavljen tender 2019-te, cesta napravljena 2819, cim su se razrijesili imovinsko-pravni odnosi. Dosli Marsovci i otkupili od Arapa, posljednji stecak authothonog stanovnista je pronadjen blizu Stockholma.
Najgora država u Evropi !
Koga oni lazu, gledam spot putevi federacija i lafo prica 5C da ce biti gotov do 2020 god a oni nisu makli od Tarcina i Zenice fuj lazovi uhljebski lopovski!
nadjoh da je tunel vranduk gradjen 1947 i da je probijen za 7 mjeseci. sta reci !
pa moraju pojedinci prvo pokupovat zemlju gdje je planira tzv auto put, pa da se može masno naplatit što se bunite valja zbrinut pojedince
ovi je samo dokaz koliko imamo nesposobnih inzinjera niskogradnje izvinjav se pojedinim, ali ko je projektovao ovu dionicu treba izlit zlatbi kip za glupost, svugdje u svijetu autoput je saobracajnice za brzi prelazak odredene razdaljive i ima za cilj da iapravi putnu komunikaciju. Kako ga tzv nasi strucnjaci rade bolje da se ne uzima kredit kad je isto magistralni put, mogli ga lijepo ipravit a naptavili ko da je slalom staza bravo neznalice
Neka vam malo braca sa Kosova objasni kako se moze i krast i Autoputevi praviti a ne samo ovo prvo.
ISCJEPKAJ PROJEKAT na sitne djelove !!! RECEPT za izvlačenje NOVACA !!! Ovako se gradi samo u BiH, PET po PET km autoputa !!! Građanima BiH se kroz AKCIZE i KREDITE na BRUTALAN način izvlači novac iz džepova !!! AUTOPUT je već sada NEISPLATIVA INVESTICIJA !!! POJEDINCIMA služi za BOGAĆENJE, a nekim političkim stankama za opstanak na VLASTI !!!
kad su Amerikanci nudili da naprave Vc na isti nacin kako je uradjeno u Hrvatskoj BOsnjaci su ih odbili - zasto ako je Vc bio strateski projekat?, sad ide tender po tender i tako 20 godina...da li je u pitanju korupcija?
dva odmarališta na svega 4,9 km?
Ovaj narod nije normalan koga bira na izborima svaki put lazna obecanja i nista opet vas predzu. Bog svima