Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta se razvlacite s tom fabrikom. kakvo idejno rjesenje, nece valjda biti u gradu? do sada je to vec trebalo da bude u punom pogonu. tehnicki to je relativno jednostavan proces. jos bi se moglo zakljuciti da namjerno pogodujete postojecim proizvodjacima u ostvarivanju ekstra profita.
Nema sirovine. Đabe će je otvarati. Sve privatne peletare kubure sa sirovinom, plaćaju je avansno godinu unaprijed. Samo predizborno mlaćenje prazne slame.
propustio si to da je peletara pod upravom sarajevo suma koje u svom proizvodnom procesu proizvodi silnu kolicinu otpada koji treba iskoristiti za proizvodnju peleta. nije to nikakva predizborna suplja ali ocito da vlada ks previse povjerenja daje sarajevo sumama koja treba izgraditi taj proizvodni pogon.
Koda prave nuklearnu elektranu
Imam ja ideju , kome da je dam!!!!😅
A ne znam gdje nestadose one prve objave oko ovoga, pogledajteslike, garant je izvodjac radova i isporucioc opreme firma ciji je vlasnik na slici, Olovo...., Sjasi Kurto, uzjasi Murto
Jest jednako neće biti do zime, a možda ni do iduće. 😏
haha diječija igra, idejno rješenje 6k i to je sve od fabrike peleta.Važno je pred izbore naivne birace ubijediti da ce imati jeftin pelet
Isti pljačkaši i ublehaši kao i oni iz SDA,sve neki projekti obavijeni maglom.
Ukidanjem kantona stedimo pet milijardi.maraka
Evo ja ću vam kao arhitekta dati idejno rješenje: napravite fabriku peleta.
Peleti? Pa ima li išta na sunce, vjetar, vodu? Kriza je energetska, ali može li se išta smisliti osim loženja…
Drugim riječima, nikad je nece napraviti. Ideja cisti promašaj a obećali su je do ove jeseni otvoriti.
Već neko ursdio idejno rješenje, javni konkurs objavljen vjerojatno samo da mu se plati. Sko nije ovako neće se niko ni prijaviti.
Evo rjesenja, kljuc u bravu pozdrav brate!
Najbolja ideja vam je da se manite coravog posla. U mom selu seljaci sve izrezali, sumari i policajci dernece sa sumokradicama. Jos samo sijena ima. Otvorite farmu krava da djecu u vrticima dobiju svjeze domace mlijeko za dorucak.
Adnane, crni Adnane,drži se pika i polovnih maticnih
Vi dok fabriku otvorite sve zime ovog svijeta će proći