Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Britansko ministarstvo odbrane analizira poslovanje naftne kompanije....svaka cast!
Izgleda da nema veće kazne za jednu naciju od raspolaganja sa naftom. Isto kad dijete nasljedi puno od roditelja pa u životu kasnije sve proćerda a samo ništa živo ne stekne. Usporedi sa njima jedan Japan ili Njemačku. Ljudi sve sirovine prinuđeni uvoziti ali zato sve živo proizvode i izvoze, a sve kvalitetno.
Rusija ovaj rat moze voditi maksimalno jos dvije godine. A sto duze traje veca ce im biti kriza i eventualni raspad sistema.
Zapadu je u interesu drzati rusiju u ratu, zato i tempira kad ce slati pomoc
Tako su govorili i na pocetku, maksimalno godinu, dvije, pa sad jos dvije godine, pa ce u 2026 opet biti rusija moze jos maximalno 2 godine.... Ne, Rusija moze ovako dovijeka, ali Ukrajina ne moze.
Rusi su kharina od vojne sile, od ekonomije i od demokratije! Neka rusofili nabroje koliko aparata imaju u kućanstvu i vozila u voznom parku proizvedenih u agresorskoj Rusiji, a koliko zapadnjačkih! 😂😂😂😂😂😂
Rusofili a svi idu u eu niko u rusiju 😃
Ali nafta pokrece svijet, bez nafte sve staje! Auta, autobusi, ind.masine, avio saobracaj, brodovi vozovi totalni kolaps u prevozu i razmjeni roba. Kako obraditi polja, pomocu cega, kako transportovati zitarice npr.???
Oprase rusofili zadnje 2 godine, sve ekonomski strucnjaci inace, kako nafta i plin nikad bolje ne idu...