Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvozimo meso ,jabuke,brasno ,vodu ,struju a plate nam po 400-500 km.Nema radnih mjesta ,za 20 godina napravili 100 kilometara autoputa ,raja nam odseli na zapad sva.Ode sve u tri phizde materine.Da nisam ovdje osnovo porodicu srednjovjecan sam ni tamo sam ni vamo,sad bi odselio odavde,a nemocan si da postenim radom bilo sta ucinis!
Ja kontam da si ironican ne vjerujem da si ozb.
@suadhusanovic Ozbiljan jasta je :) uce ga na dzumama. Tako dijete naucilo.NE SALJI SVOJU DJECU U NJEGOV MEKTEB! Bolje ti je ak si vec vjernik da ih ti u kuci poducavas, ovamo mogu postati samo kao oni (SDA/SBB) mafija.Pa ti vidi da i poslije tebe, djeca tvoja budu kao oni ili da i oni , kao i ti sada, budu materijal za selidbu :(
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma i ovo cemo podvaljivati kao da je nase a ustvari mađarsko i srpsko
nama dan nije dan ako koga ne obrlatimo
@sumljivolice ne vjerujem ti ništa, sumljiv si mi
tek sad kad turci osjete svoju pogaču sa našim brasnom ima da se mnoze ko zecevi
Tako treba izvoz za Tursku brašno, meso mljeko i sve ostale prehrambene artikle e sad smo najebali dva auto puta nama Turci ,a mi njima hranu, para nigdje tek sljedi havarija ,domaci proizvođaci na aparatima
Jao turaka, cuj dali da se uvozi domaca govedina, brasno i psenica!To je kao da izvozis trupce iz BiH!Sve sirovina koju bi svakako morali uvest!
Proizvodimo maline a izvozimo brašno.....
Stani malo. Jedni izvoze, a drugi uvoze.
izvozicemo mi jeftino a na kraju uvesti iz madjarske za skuplje. nismo mi levati.
@kungfu važno je da izvoz raste 2%, a nea veze što uvoz raste, to znači da se ima para, pa jah...
čije li je brašno... rumunsko?
Hajte sad posaljite misomor umjesto brasna, pa i to sje*bite.
A cije ce bit bracno? Kod nas se sve zapusta i tesko da se nadju neke obradive povrsine jer nam je sve tesko i samo cekamo sadaku i bit ce nafake.
Srbsko brašno naravno. Srbi rade, znači imaju drugačiji mentalitet od nas Bošnjaka ... ne čekaju donacije. Teško je to nama procesovati kroz naše bošnjačke tintare, ali istina se mora reći.
Da Bakir nije isao u Tursku ,Mirko ga nikad ne bih izvezo Turcima ,tako i meso ulje ITD
Kad izvozimo hurmašice?
kome cemo mi izvesti brasno, ne proizvodimo zito ni za svoje potrebe
Uvescemo onda to sto nam bude falilo...
Ti izgleda nisi čuo za Semberiju.
Još jedna prilika da se osramotimo, vjerujem u nas!