Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za direktoricu. Neka i drugi vide hajra!
Zato čelni ljudi SARAJEVO OSIGURANJA klepaju po skoro 20.000,00 KM, a strana privatna osiguranja to bar na neki način daju našoj djeci. Trebaju svi koji imaju posla sa SARAJEVO oSIGURANJEM da preispitaju svoje poslovanje po tom pitanju
Kako se lihvari uvlace pod kozu, odmalena, od prvih koraka, ccccc
Divna vijest. Nek se djeca vesele. Iako je ovo vise reklama nasa djeca ipak zasluzuju, jer ne moze im se nista pruziti u ovoj drzavi. Pa neka to bude taj skromni osmijeh na njihovom licu, iako bi volio da nekad dobiju mnogo mnogo vise od paketica (prelijepu buducnost u ovoj drzavi) :)