|

Novogodišnji dar Uniqa osiguranja za buduće majstorske poteze

Novogodišnji dar Uniqa osiguranja za buduće majstorske poteze
0
Klix.ba
27.12.2013. u 10:57
4
komentara
0

dijeljenja
Uniqa osiguranje je za 30 osnovnih škola u Bosni i Hercegovini, u sklopu predstavljanja novog paketa usluga ''Majstorski potez'' - osiguranje stana i kuće, osigurala poklon pakete za opremanje učionica Tehničke kulture.


"Naša je želja bila da u vrijeme novogodišnjih praznika darujemo osnovce, naše buduće majstore, inžinjere, arhitekte – kako bi im časovi Tehničke kulture bili još sadržajniji, korisniji i zanimljiviji", izjavila je marketing menadžerica Ena Omeragić.

Prvi poklon paket uručen je Osnovnoj školi "Safvet-beg Bašagić" u Sarajevu."U predmetu Tehničke kulture više od 50% nastave je praktični rad. Pribor i alatke se brzo troše. Stoga, sav ovaj pribor koji smo danas dobili i koji će biti na raspolaganju svim našim učenicima je od izuzetne koristi", kazala je Lejla Dizdarević, direktorica škole.Nakon Sarajeva, novogodišnji poklon paketi bit će uručeni osnovnim školama u Trebinju, Nevesinju, Prijedoru, Bosanskoj Dubici, Brezi, Varešu, Olovu, Derventi, Gradačcu, Jelahu, Banjoj Luci, Kozluku, Bratuncu, Kravicama, Bužimu, Bihaću, Velikoj Kladuši, Foči, Kiseljaku, Širokom Brijegu, Mostaru, Tuzli i Stuparima.

Ukupna vrijednost donacija je 10.000 KM.
Prijavi grešku


Komentari (4)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...