Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboli me i za Ruse i za Ukrajince, plata mi je 800km, davao sam dosad za gorivo 100km, a sad 250km. Mojoj djeci direkt od usta uzeto. Mi smo jedina država koja nikakve olakšice nije uvela. Nekad pomislim da onom u Kremlju odgovara što duži rat iako smo svi mislili suprotno jer će se Evropa raspasti ako se ovo nastavi
voziti auto nije ljudsko pravo nego privilegija gdje zavisiš od proizvođača, trgovca, države, naftaša i kamare drugih. svako te može zakinuti kako hoće, pogotovo država.
Pišite o cijenama u BiH!!! U Hrvatskoj ih povremeno i spuste
Sreca pa nemamo sume, drva bismo rezali rucnom pilom...
ovo kad vide nase naftadije i oni ce...
Ajmo svi na glas - Slava Ukrajini!
Slusajte vi neizabranu glupacu ursulu koja se pretvara da je drzavnik necega sto nije drzava.
Klix ovo je vasa sramota da dopustate ovakve top komentare rusko-srpskih botova u kojim su krivi svi osim Putina. Zelite ih zadrzati na komentarima pa im podilazite ovako.
Mi i Srbija, jedine drzave gdje su komentari uglavnom proruski, a normalni imaju vise negativnih nego pozitivnih oznaka, ukljucujuci i tvoj.
Kamenjarsko-djhikanska taktika: okriviti Zelenskog i zapadne vodje. Putko nista nije kriv.
Izjebase s cijenama.
Priprema za sezonu i deranje turista cijenama
Podrska Ukrajini do 50 KM vise!
Samo raspad Evrope i neka svaka drzava kupuje od koga hoce. Ako se njemackoj placa 10 eura litra neka plaća
Sta znaci raspad.. mi nismo EU i opet skuplja..
Kakvo ukidanje akciza,bitan je izbormi zakon, odmah cemo rezervoar placati 50 KM jeftinije. FUUUUJ, GAMAD POLITIČKA I NARODE GLUPI!!!
valja servisirati rat u Ukrajini
Opet jeftiniji nego kod nas 3.21 3.26....KM
Ko je npr birao ovo Ursulu, ko uopšte bira te činovnike u Briselu zna li neko to da objasni, glup sam i neupućen. Mi kao izaberemo neku vlast svoje države i onda neko drugi tamo nešto odluči