Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje kras
Buducnost je EU i Amerika, a vala i Švica ❤🇪🇺🇺🇲🇨🇭 A Bosna ? Bosna je talasika...Nesto cega se stidis...nesto cega se odrices sa najvecim osmijehom kad uzimas drugo drzavljanstvo.
Sta ce sirotinja iz rsa drugo radit
Minimalna plata u RS iznosi 520 KM, a u Savezu sindikata RS insistirali su da se poveća na 550 KM. Poslodavci su to odbili, zbog čega je Vlada RS odlučila da zagarantovani minimalac ostane nepromijenjen. Ako se ne bude vodilo računa o radnicima mnogi poslodavci će morati da se zabrinu kad se granice otvore, upozoravaju iz Sindikata.
vlasnik firmen bosnjak
Ona slika četvrta mora da mu je žena iz 5tog braka al haj neka se samo radi
nove generacije, ima 15 ljudi
suti, dobro je kad makar i imate gdje i sta raditi
svijetlu buducnost svih svjetskih sektora u svakoj oblasti predstavlja don sanel stil pierre cardin naocale cartier panthere sjaj nevjerovatan stil savrsen