Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je granata prodato Srbiji? Molim te da budes precizan.
Nisi bas mnogo pametan obzirom da o svojim poslovima govoris otvoreno.
Znamo svi da ti je namjenska industrija osnovni izvor prihoda vec godinama, ne moras se hvaliti. Na tvoju zalost, postoje ljudi koji odlicnu razumiju sta radite i prave biljeske o svakom vasem koraku. Pozdravi ekipu.
Haha haha Igman pruza sigurnost drzavi haha. Sigurnost drzavi bi pruzilo i Aluminij,Energoinvest,Krivaja Unis pretis ,Tvornica Zice Zeljezara zenica Bratsvo Travnik itd itd. Al oni nemogu pruzit sigurnost jer ih nema ,jer ste opljackali sve rasporodali podobnim za jednu km.
Gdje je nestala davno najavljena samohodna haubica, raketni sistemi, dronovi??? https://www.youtube.com/watch?v=Mlm_5ymq9ZI
24. marta 2018. godine u Sarajevu, Fadil Novalić je rekao: “Naše granate danas, umjesto 20, lete 42 kilometra. Idemo i na 50 kilometara. Gradimo fabriku baruta. Mislim da će do kraja godine iz naših fabrika izaći i borbeni transporteri. Dramatično smo ojačali namjensku industriju, ne samo zbog izvoza”. 11. mart 2020: kako napreduje izgradnja fabrike baruta? Gdje su borbeni transporter i samohodna haubica?
Predlazem proizvodnju dronova sto prije ... a raditi i na AI umj.inteligenciji za potrebe vojske ...
@VenaCavaSuperior Dronovi su sasvim dovoljni. Kad budete opet granatili civile, samo ga pred beogradsku skupštinu spustiti.
Kosooki uhljeb.