Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Rusi hahahahahahahha
To se ovih 100 000, što je Bakir zaposlio u Njemačkoj, kako je i obećao, ne tiče. Oni rade na čistom vazduhu, na Bauštelama, čiste i odvoze smeće itd, oni se neće smrzavati po kancelarijama. Još jedan veliki uspjeh SDA i našeg Bakira, vizionara, koga je babo sa punim pravom sačuvao dok je fukara ginula
U nasem telekomu ne mislimo se smrzavati.
Udar na žene. Istraživanje kaže da je ova temperatura za muškarce idealna i da na ovoj temperaturi na poslu pružaju svoj maksimum, dok je za žene ta temperatura znatno viša, oko 22°C. Kako li će ovaj potez protumačiti aktivistice za ženska prava u Njemačkoj, ostaje da vidimo.
Koji se djavo desio Nijemcima? KAko su ih ovako izigrali?
I 17 C° je prihvatljivo.
To je sad prica. Dok dodje vrijeme grijanja bit ce prica da nema grijanja.
Bosnje se sprdaju, iako ce kod njih biti -19, jer nisu birali pametnog politicara od 1991.
Sloboda, demokratija.
Kroz neko dogledno vrijeme, izgleda EU ce biti gora od Afrike. Ne trosite vodu, ne trosite struju, smanjite grijanje, smanjite hranu… Imal jos kakav savjet od EU, da manje disemo mozda? Pa eto neka mi neko kaze da je sve uredu i da EU ima kontrolu nad problemima.
19 stepeni kad sjediš u kancelariji uopšte nije prijatno...možda će svakih pola sata raditi fitnes ili neke vježbe da se ugriju?
Škola hladna kô štenara. Peći nikad tople nisu, Mrznemo se na hemiji, istoriji, zemljopisu. Mrznemo se isto tako i na matematiki, A direktor školska drva šalje svojoj svastiki.
Nasi gore svakako ne rade u kancelarijama tako da im je wuršt, sto bi oni rekli...
Hahaha to to. slava ukrajini!
Da ima pameti i mi bi već počeli sa stednjom.. Za početak gasiti javnu rasvjetu od 24 do 5 sati.
😂😂😂😂😂
LOL ako je izolacija dobra, prozori...sve zatvoreno...to je skoro ta temp.