Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreća pa nisu jedini. Imamo u Sarajevu dovoljno pumpi, a ja ću uvijek sipati na hifi, jer je 100% domaća kompanija. Ne dam pare strancima.
Ja sipam na Petorlu koji mislim, da je najkvalitetniji. Prijatelj mi tamo radi, tako da najviše financiram njega.. :)
SA2 treba objesit,pravi primjer onog balije Jado radi za 400 KM na Hifi pa sada našao spamati po klixu Džaba seljačino ,vrati se u svoje selo,a naše pare idu Rusima i tom izmišljenom "ljetnom" dizelu,a ti sipaj gazdama slobodno cvaju svaki put kad si glup :)
Ja sipam na Petrolu...najbolji.
Ovo ruska mafija pere pare preko BiH, samo ovo treba bojkotovat pa da propadnu sa svim ovim benzinskim stanicama!!! Samo lopove privlaci ova BiH....nece kod nas Aral, Shell, British Petrol...otvoriti benz. stanice ....i kako bi kad nam jadna politika vodi ovaku jadnu ekonomiju.... Samo Bojkotirat!!!
Pa British Petroleum je uništio Libiju zato što im nisu produžili licencu za eksploataciju. Kako god okreneš nafta nije naša. Samo ne treba ovim rusima davati oni su tipične lopvčine ,ovi zapadni lopovi barem znaju kako fino krasti, ovi rusi su lešinari
hifa petrol je najbolji domaći distributer nafte i naftnih derivata. kupujmo domaće!
domacu naftu iz bosanskog broda
E baš će Gazpromnjeft propasti ako vi ne budete kod njih kupovali gorivo :)
Neće on propasti, ali se na ovim prostorima neće proslaviti. Osim, ako im gorivo zaista bude mnogo kvalitetnije a cijene povoljne. S obzirom da ovdje svi dolaze da uzmu lovu a ne da ulažu i ponude bolju uslugu, sumnjam. No, vidjećemo, da ne osuđujemo odmah a nisu ni počeli kako treba.
bojkot ovih govana ............pan neka rade ako se isplati..................too easy
Sreca ima Hifa petrol blizu,ne pada mi na pamet cete finansirat
kupuj bošnjo srpsku naftu, finansiraj nove pohode
ova bosna je raj strane firme...
OMV ti domaca firma ?
???